erkeklerden öğrenilecek faydasız bilgiler



sözüm meclisten dışarı.
bakıyorum bazı bloglarda hanım hanımcık yazarlarımız küfürler savurarak yazıyor herşeyi.

tamam çıtı pıtı, şeker kız kıvamında satırlar beklemiyorum da; gel vatandaş gel! argonun kralı burda tarzında yazılar biraz abartı olmuyor mu? azıcık argo her eve lazım kabul şekerim de, nedir bu kızlarda erkeksi yazma merakı. en ağır abla ben konuşurum. bak ben ..... şunu da dedim, bak ben ...mı yedim tarzında argoyu blog yazarlığının vazgeçilmez nüvesi olarak kullanmak.

tamam yaş otuzbeş yolun yarısını geçtik. genç kuşakların işine aklımız ermez o kadar, ama kızların erkeklerden rol çalması ya da öğrenebilecekleri en güzel şeylerden biri midir argo?
kimse kusura bakmasın kızlar!
erkeklerden argo küfürler dışında öğrenilebilecek daha faydalı şeyler bulunabilir:

top sektirmek, zincir çevirmek, pantalonda ayakkabı parlatmak, bıyık burmak, yere tükürmek, kafa kaşımak, burun karıştırmak gibi.
Bu yazıyı paylaş: :

4 Yorum var:

  1. pantalonda ayakkabı parlatmak ama ben bunu tek geçerim bir de ıslık çalmak var bir türlü beceremediğim hayır ne işe yarıyacaksa onuda bilmiyorum .Ama abartmamak koşuluyla argo da iyidir ya hem erkekler edince daha kaba oluyor kadınlar argoyuda kibarca ediyor örnek vermek isterdim ama burda olmazz:):)

    YanıtlaSil
  2. kesinlikle katılıorum. bazı bayan bloggerlar küfür işini abartıolar !!! daha sempatik olduklarını mı düşünüolar acaba?

    YanıtlaSil
  3. Yok küfür değilde.. Ulen mülen falan bazen klavyeden fırayabiliyor.. Ruh halini o kelimeler daha iyi anlatabiliyorsa.. aşırı küfüre gitmeden niye söylemeyesin ki??

    YanıtlaSil
  4. Absinthe - o kadarına ben de razıyım da millet türkçeden türkçeye argo sözlüğü mü bulunduruyor ne:p

    YanıtlaSil

Buraya yorum yazabilirsiniz. Niye yazmıyorsunuz?

Çok okunan yazılar