Bütün kızlar bana hasta



Bıktım böyle herkesin ilgisini üstümde hissetmekten nedir bu yahu? Durduk yerde triplere girecem neredeyse. Okuyanım yazanım da pek yok ama neden bütün kızlar bana hasta anlamış değilim. Yani nasıl bir karizma var bende, o kadar olur yani. Doğuştan olsa gerek, kahretsin, çoook çekiciyim çok.

Geçenlerde Selin mesaj atmış. "İbram gel allasen seni mynet eksenim de bekliyom. 18+ camımı da .... da açıcam diye. İlahi Selin, körolma emi. Ne muzur şeysin sen öyle. Eksenim felam. Geliyom bi dur, kaybolma. Sana güfteler yazıcam, besteler yapıcam durrrr...

Her gün bir iki mail. Dila senle görüşmek istiyor. Petek diyor ki. "Canım İbram Fcdf seni özledim" bu adımın sonuna ekledikleri absürtlükleri anlayamıyorum ama herhalde güzel bişiler diyorlar. Fcdfgost ne ola ki di mi?

İşin kötüsü bende unutkanlık da başladı bu kızlarla ne zaman tanıştım. Ne zaman arkadaş olduk onu bile bilmiyorum ama kızlar beni görür görmez browserimin sağ köşesinde oturum açıyorlar hemen. Demek ki beni bekliyorlar gece gündüz. Aşkımdan yanıp tutuşuyorlar. "Banu 28/F oturum açtı" sizinle görüşmek istiyor. Aç kuzum aç. Görüşelim güzelleşelim bakalım.

Hele "Aşkım ibram nie aramadın, hani buluşcaktık nie gelmedin?" diye mail atmıyorlar  mı ölüyom, bitiyom. Ne salağım ya kızlara randevu vermişim ama unutmuşum. Nerde bekliyordu acaba msn de mi, Taksim de mi? Ee bu kadar çok kız hayranın olursa kafanın karışması normal oğlum İbram.

Bir de yazık bu kızların hepsinin ya beni görmeye gelecek paraları ya da kontörleri olmuyor aramak için. Hatta yurtdışından helgalar, olgalar da aynı durumda. Oysa aşkımdan geberiyorlar. Ah ah! şeytan diyor ki gönder 3000 kontör 5000 sms git kızı iste Mama'sından.

Bazen de crack serial falan  sitelerde birşeyler ararken oturumdan fazlasını açıp, en yakın vilayetlerden bana deli gibi hasta ve elinde pasta, krem şanti ile bekleyen kızlar yok mu?  Oy, oy oy sabahlar olmasın. Ne diyeyim ünlü olmak, aranan adam olmak çok zor çok... 

Gerçi merak da ediyorum. Neden bu kızlar hep internet aracılığıyla ilanı aşk ediyorlar bana? Eskiden de 900 lü telefonlar aracılığı ile sarkarlardı ablaları. Bir de bunların bankalardan arayıp "Ah İbram bey hem size verelim, hem üste para verelim" diyenleri yok mu içim gidiyor içim...

Hamiş: Merak ettiğim bir şey de bu anında karı kız gösteren browserlerin cinsiyet tesbit edip bayanlara gayan gösterenleri yok mu? Hep mi kızlar bize hasta ya. Nedir hanımlar bu sizdeki azgınlık anlamış değilim yani? cık cık cık.
Bu yazıyı paylaş: :

6 Yorum var:

  1. Sabahlar olmasın rüyalar solamsın....

    Bir de Emel Sayın'ın bir şarkısı vardı ''Rüyalaaar rüyalaar rüyalaarr ahh rüyalarr gerçek olsa ''

    YanıtlaSil
  2. @Dalgaları Aşmak: :) bence de.

    YanıtlaSil
  3. @Hayal Meyal: O sizin güzelliğiniz.

    YanıtlaSil
  4. @bucera: öldüğün gün uyanırsın. diye bir ilahi de var efendim. onu da çok severiz. ama gönül işte ferman dinlemiyor.

    YanıtlaSil

Buraya yorum yazabilirsiniz. Niye yazmıyorsunuz?

Çok okunan yazılar