Niyet ettim Pucca'yla Eyüp Sultan'da teravih namazına


Ramazan'ın da etkisi var mutlaka insan davranışları üzerinde etkisi. Ancak bazıları da fazla asabi olabiliyor canım. Mesela ben. Sevgilimin bloguna erkek sinek konsa bozuluyorum. Kızcağız yorumları onaylamadan önce bana forwardlıyo. Asabiyim anlayacağınız. Höt! diyom blogundan dışarı çıkma bakim. Kır klavyeni otur yerine...

İşte bu yüzden kendim gibi sinirli blogger efendilerin ruh ve sinir sağlığını da düşünerek bu iki postu peşpeşe yazmayı erteledim. İptal ettim efendim. Yine her zamanki gibi dileyen bu postta adım olsun derse çekinmem eklerim... Beni yaz diyeni yazarım efendim.

Farkettiyseniz bu aralar pek kibarım efendim. Aslında bu postları yazsaydım, çok kibar naif şeyler de yazacaktım ama dedim ya mubarek günlerde tırstım efendim. İyi halim Ramazan'dandır efendim. İnşallah daim olur efendim. Postları mim yapmak isteyenler de kaynak olarak naçiz beynimi referans verirlerse tepe tepe mimleyebilirler efendim.

İlk postumuzun (siz beyaz Türkler ona MİM diyorsunuz) konusu şöyle: Hangi bloggerle ne yapmak isterdim? (nerede /nasıl da eklenebilir) Kısaca olayı anlatırsak: Bloglardan tanıdığımız bay/bayan blogger dostlarınızla isim isim ne yapmak istediğinizi yazıyorsunuz.. Tabi haliyle "Pucca'yla Eyüpsultan'da teravih kılmak isterdim" yazsam, Eric efendi hiddet ve şiddet göstereceğinden yazamıyorum efendim. Varın mahalle baskısının geldiği noktayı siz düşünün canım memleketimde. Napim ben kılmam, onlar varsınlar kerevetine efendim.

İkinci postumuz ise benzer nitelikte: Hangi blogger size hangi sayıyı hatırlatıyor?. Buraya da haliyle Damat ferit: 69 yazamıyorsun. Mahalle baskısı efendim. İbram'ın adı çıkmış dokuza inmez sekize. Ancak masum blogger kardeşlerimiz bu postları MİM olarak değerlendirebilirler, dilerlerse...

Bir de kreativ ödülümüz var efendim:
Bu konuda En iyi MİM'i yazana Pucca'yla Eyüp Sultan'da Teravih hediye ediyoruz. Tabi Pucca'yı razı etmek ona kalmış. Gördüğünüz üzre kendi MİM'ini yazamayan ilk blogger ben oluyorum. Ayrıca Allah Eric'in ve benzerlerinin şerrinden korusun efendim.
Bu yazıyı paylaş: :

11 Yorum var:

  1. neden yazamadınız efendim? olmadı ki şimdi böyle efendim.. sukut-u hayal falan olduk efendim.. cıx cıx cıx efendim..

    YanıtlaSil
  2. ya ben resme öldümm öldümmmmm:))zavallı kadını orda namaza durmaya zorlamışlar gibi bi durum var..ya çok acıklı duruyo...çok güldüm yaaa..Ay kıyamam ne kadar mulayim bakıyo:))

    YanıtlaSil
  3. Bi başlık anca bu kadar çekici olabilirdi yine nokta atışı ipraam :) Düşünücem bunu düşünücem..

    YanıtlaSil
  4. Meh meh.. Manitacılık müessesesi özgür düşüncenin beline vurulmuş bir kazmaymış adeta.

    YanıtlaSil
  5. pucca pucca pucca
    ah bu ibram ne zaman hakkımda yazcak :p
    kıskanma sınırlarını zorlarken ne yazcaımı bilemedim :D :D

    YanıtlaSil
  6. Cimbakuka: yok bişi geçer:)

    bi dost: tamam tamam lunaparka yarın gitcez söz:)

    devenin_bale_pabucu: hakkatten abla olaya masumane dahil olmuş, şerliğinden değil...

    YanıtlaSil
  7. BigaripwoMen: sizinle bu başlıklar konusunu görüşelim özelde:p

    Hevesli bardak: fikir hürriyetinin önündeki en büyük engeldir efendim. mahalle baskısının kralı burda.

    YanıtlaSil
  8. Hayal Meyal: Pucca bu alemin ikoncanıdır. Anlayış abidesidir. Bak her yola geliyor, teravihe bilem:p
    Herkes hoşgörülü olamaz efendim. Nerden bilicez şimdi ben oraya "hayal meyalle iki film birden sinemaya gitmek isterdim" yazsam ordan bi ağır abi bloggerin çıkıp hüüopp birader baksana bi! demiceni... yoksam hepinize karşı özel hislerim var efendim. Merak buyurmayın yazarım:)

    YanıtlaSil
  9. ben çocukken gidiyordum teraviye bak hatırlattın bi dahaki konum bu olsun yazacağım :PP ama hacı biliyosun demi kız erkek ayrı oluyor yani öyle secdeye falan töbe töbe allam braam aklından geçenleri çıkar aklımdan günaha sokma beni :P

    YanıtlaSil
  10. PUCCAYA PRİVATE MESAJ YANITI ŞEYSİDİR. ÖNÜNE GELEN OKUMASIN LÜTFEN:

    ne diim gittiğin zamanki teravihleri kaza edicez mecburen:) onunda kazası olmuyo galiba ya gitti gider artıkın. kız erkek ayrı mı oluyo illa. biz k. çatalı izlemeye mahkum muyuz töbe töbe. ben seni bi de modern çağdaş ablalardan biliodum. resmen haremlik selamlık teravih istiyon. yuf pis yobaz pucca. (not bu konuda bi fıkran dolaşıyo nette bi ara uğra sahurdan önce anlatim:p)

    YanıtlaSil

Buraya yorum yazabilirsiniz. Niye yazmıyorsunuz?

Çok okunan yazılar