pes: beceremiyorum, benden bu kadar



Yok olmayacak...
Artık kesin olarak emin oldum ki ben bu işi beceremeyeceğim. Dene, dene nereye kadar. Benim de bir canım var. Bu kadar zorlamanın da bir anlamı yok ki. Bi insanın ne olursa olsun, iyi kötü içinden gelecek. Öyle mektebinde okumak veya üç beş blog yazmakla olmuyor, beceremiyorum.

Oysa "bunu yazan tosun, okumaya da doysun" kabilinden bir çok hela yazısı okumuşluğum var. Bi sürü sakıncalı 18+ blog da okudum, ııh yemedi...
En son kadınlar için argo sözlüğünü hatmettim, onu da kadınlar için abazanlar yazmış zannımca. Yani o kadar argo bilen ve sarfedebilen bir kadını 2-3 cümleden sonra e-5 de kamyoncular törenle ırzına geçip telef eder diye düşünüyorum. Ben desem, benim sonum da sakat yani. E5 de yani. Şeederler adamı yani.

Hal böyle olunca, düşündüm taşındım. Bloglarımın içinde azıcık da olsa kullandığım "kodumun, şettiğimin, s.q" tarzındaki kelimelerle ben kızlar kategorisinde bile yarışmam. Ben ki; halâ "ma" hecesinin hece tablosunda karşılığının yine "ma" olduğu, i-s-k harfleriyle sadece "kis" yazılabilen günlerde kalmış bir neslin tükenmek üzere olan ve pandalar gibi koruma kapsamına alınması gereken naçiz bir evladıyım.
Olmuyor, napim. Dal ne kadar sarkarsa sarksın, kartal bu kadar kalkar. Pes ediyorum. Yenildik ey halkım, unutabilirsin bizi...

Yazdıklarına (sözde) kızdığım bazı blog yazarları: hani şu, sizlere maçası adını yazmaya yemeyip de ince saz senfonisinden adsız olarak küfreden yorumcularınızdan biri olarak hakaret yazacak olsam ne yazabilirdim düşüncesiyle en bi ayıp, iğrenç, tu kaka cümlemi bırakıyorum:

-pipim poponusa girsin e mi!..
Bu yazıyı paylaş: :

11 Yorum var:

  1. yorumunu yayınlamadığım dost... teşekkür ederim. hislerin karşılıksız değil. ben de senden hoşlanıyorum:)

    YanıtlaSil
  2. İbram sen ciddimisin? Ya yoksa az önceki yorumamı alındın. Ne dedikte darılttık anlamadım. Bak PES olmazsa FIFA var 09 falan :p. Ya bırakıp napacaksın bak ne güzel iş devlet dairesi gibi sigortası da var :p Ciddi ciddi bırakacaksın yani ha? (Ula sanki 40 yıllık dostumdan ayrılıyorum gibi hissettim kendimi :s )

    YanıtlaSil
  3. yoo such! tek basamaklı hayran kitlemin en samimi neferi. nasıl bırakırım seni. sadece argoyu azaltıyorum. sigarayı bırakır gibi. artık daha edepli (yazılar) koyucam.

    YanıtlaSil
  4. Hayırdır inşallah ne oldu cınım ??

    YanıtlaSil
  5. elem tere fiş kem gözlere şiş ay nazar değmiş sana
    bir kurşun mu döktürsek :=) biz acıklı yazılar yazarken, sana misafir olup birazcık gülümsüyoruz be ipram.sen demezmiydin kasmayın takılmayın boşverin yazın diye.şimdide sen takılmışsın aman boşver beğenen alır okur beğenmeyen çeker gider.

    YanıtlaSil
  6. ahaha pipim poponuz girsin iyiydi..pek beğendim.. :D olacak bence böyle devam et :D

    YanıtlaSil
  7. Sevgili İbrahim,
    Burda çok yeniyim ve elektronik günlük adı altında bir paylaşımdan yola çıkarak bir grup kitlemiz var.Amaç ne kadar ok kitlen olduğu değil ne derece verdiklerinin ulaştığı olsa gerek diye düşünüyorum.Senin bizlerle paylaşmadığın gossip ibram dışında bir yönün olduğunu hissediyorum.Benim nacizane önerim onu ortaya çıkarman.Dediğim gibi bir öneri bu sadece takdiri sana kalmış..
    Sevgiler..

    YanıtlaSil
  8. ateş böceği:) sakinim...
    dbp: anladın sen onu anladın:)
    siyah kelebek: tüm takılarımı attım. küpe yüzük. takıntısız yazıyorum artık.
    delinin biri: şşşşşşş
    Emine ALBAYRAK: O benden çok eskidir. Halâ yazar. Kalp gözüne göz kırpıyorum;)

    YanıtlaSil
  9. sen bana şşş diyorsun ama beni susturamazsın.. :Pp blogunuzu tanıttım efendim, naçizane.. :)

    http://blogeditoru.blogspot.com/2009/06/kuyruk-acs-blog-tantm.html

    YanıtlaSil
  10. deli çok güzel olmuş eline diline emeğine sağlık:)

    YanıtlaSil

Buraya yorum yazabilirsiniz. Niye yazmıyorsunuz?

Çok okunan yazılar