İstikrar, iktidar ve lüks düşkünü kadınların burcu (BOĞA)




BOĞA BURCU KADINI (21 Nisan - 21 Mayıs)
Boğa burcu kadını doğası gereği sıcakkanlıdır. Ne istediğini bildiği için size boş umutlar vermez ve sizi beğenmezse de yüz vermez. Boğa burcu kadınları keyfine düşkündür. Lüksü sever, biraz egoisttir, bencildir.

Uyumludur dedikse cins huyları da vardır, alıngandır, küser, tersi pistir. Genelde su grubu burçlarıyla iyi anlaşır. Varlığa darlık olmaz, düşünün Kanuni Sultan Süleyman bile boğa burcudur. Boğa burcu kadınları parası iyi olan her işte başarılı olabilir.

Fizikleri güzeldir, sakindir huzur vericidi bir yapıları vardır. Boğa burcu kadının karşısındaki tam bir öküz değilse o zaten romantiktir duygusaldır. İlişkilerinde dürüstür. Yamuk yapmaz, yapanı da afetmez. Aklına geleni dan diye söyler ve yapar da ertelemez. Kişiliğinin ve dişiliğinin hakkını her yerde fazlasıyla verir.

İstikrarlı, dengeli, kararlı adamları sever. Ne istediğini bilmeyen, kıçı başı oynayan erkeklerden hoşlanmaz. Onu etkilemek istiyorsanız ilgi ve şefkat gösterin, zor beğenir görünse de kararınca yapılmış yağcılığa hayır demez. Genelde kırıcı değildir ama sevmediğine nezaketen de olsa yüz göstermez. Sırtını dönüp, yok saymayı bilir.
Boğa kadınları pek macera sevmez. Çapkın ve geveze erkeklerden hoşlanmaz. Asalete ve kaliteye düşkündür. Duygularının sesini dinler ama bu duyguları güzel ve pahalı hediyeler etkileyebilir.

Kin tutmayan bir yapısı vardır ama hır çıkarırsanız çok da sabırlı değildir. Hele başkalarının yanında eleştirirseniz fena kırılabilir. En kısa zamanda da bunu size pahalıya ödetebilir. Siz en iyisi onu mum ışığında romantik bir akşam yemeğine çıkarın ve mümkünse tek taşını kendi almasın.

BOĞA BURCU ERKEĞİ (21 Nisan - 21 Mayıs)
Boğa burcu erkekleri de tıpkı diğer burçların erkekleri gibi bi işe yaramaz. Bildiğin boğa'lık dışında. Gerçi o da bayağı iyi bir şey de ben size yine de YENGEÇ BURCU  İbram'larının faziletlerinden bahsedeyim.

Yengeç burcu İbram'ları gerekmedikçe gevezelik etmezler. Gerçi az ve öz konuştukları da söylenemez ama iyidirler yahu. Duygusal şebeklerdir. Gönül almasını bilirler. Zaman zaman bunalıma girip, trip yapsalar da beş dakka sabredince tatlarından yenmezler. Yani kendim yengeç burcu'yum diye demiyorum ama iyidirler şahsen bilhassa.

Bu yazıyı paylaş: :

10 Yorum var:

  1. Boğa erkeği iyidir duymuşluğum var ama boğa kadınından tırsarım:) Asla ama asla kuyruğuna basmamanız gerektiğini size öyle bir gösterirler ki zaten bi daha değil kuyruğuna yaklaşmayı uzaktan bile bakmazsınız;)

    YanıtlaSil
  2. iyiyiz biz iyiyiz. Bu kadar iştah, bu kadar mizah, bu kadar sıcakkanlılık, bu kadar dürüstlük hangi burçta var cağğnımm :D Çocuğumu bile boğa burcu doğurmayı düşünüyorum diyim anlayın yani :P

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Şu dobra dobra halleriniz başak erkrği olarak aşık ediyo beni size hele o kadınsı halleriniz. ..

      Sil
  3. boğa burcu erkeklerini çook severim :)

    YanıtlaSil
  4. @pabuç: kadınların hangisinden tırsılmaz ki. burç bahane:) kadın mı. iki dakika fazla düşüneceksin:))

    YanıtlaSil
  5. @Leah: evet evet siz boğalar güzel olduğunuz kadar küstahsınız da:)

    YanıtlaSil
  6. @Hayal Meyal: boğaları kim sevmez:))

    YanıtlaSil
  7. Boğalar ah boğalar.....

    Maazallah sinirlendirmeyin pis teperler.

    YanıtlaSil
  8. KYBELE F: boğalar boğarlar:)

    YanıtlaSil
  9. KYBELE F: boğalar boğarlar:)

    YanıtlaSil

Buraya yorum yazabilirsiniz. Niye yazmıyorsunuz?

Çok okunan yazılar