Her ne ararsan kendinde ara




İnsanoğlu garip bir canlı. Hele nete girince iki kere garipleşiyor. Ruhunun çıplaklığı kadar ucubeliği de ortaya çıkıyor. Bazen size ne manyaklar varmış denilen olaylarla karşılaşıyorsunuz.

Kimi hackerlığa meraklanıp insanların pcleri kurcalama derdine düşerken, sokakta görsen dönüp bakmayacağın kadınlar buralarda güzellik kraliçesi adamların her biri brad pitt olup çıkıyor. Herkeste bir kapris, herkeste ayrı tripler. Bunalımlı ruh halleri, kontrol manyaklıkları, fırlamalıklar, apışarası manyakları, bir gözlerini göreydim diye ben gibi göz doktoru sanabileceğiniz tipler. Var hepsinden Allah'a şükür net aleminde. Sallasan değer kabilinden. Aklı, fikri ve zikri düzgün insan bulmaksa samanlıkta iğne aramak gibi.

Günlerden bir gün, nette bu tip abuklukları olan bir arkadaş kız nicki ile dolaşmayı öyle abarttı ki, en son işyerindeki elemanla chatleşmeye başladı. Oğlanı bir güzel kendine aşık etmiş. Delikanlının gözleri ışıl ışıl, aşık olmuş resmen.

Babası "netten tanışılan kızla evlenir mi oğlum?" dese de ikna edemedi delikanlıyı. Hazırlıklaryapıldı, dünür gitmeye karar verdiler komşu oğluna isticekler kızı. İş ciddiye binince bizimki de açıkladı gülerek durumu. Baktım bizim eleman nette fazlaca dolanıyordu. zibaralem.com'larda geziyordu. Ben de kendisine bir ders vereyim, azıcık da gülelim istedik diye.

Garibim komşu oğlu aşk acısına mı yansın. Sanal sex diye eli böğründe kuyruğuna takıldığı kızın, patronu çıktığına mı yansın. Teselli de ettik ama çocuğun üzüntüsü kolay kolay geçmedi:) Zibaralem'e tövbe dedi.

Zaten herkes neşeli neşeli gülerken, babası sürekli delikanlıyı azarlıyordu. Bende delikanlının üstüne fazla gitmesinler diye şöyle bi espri patlattım ama ortalık buz kesildi birden. Gülenler susuverdi. Anladım ki bu işi yapanlar pek de az değilmiş.

-"Ya amca ne kızıyorsun çocuğa, vereni cami avlusunda düzerler diye bir laf duymadın mı?Adam ibneyse, xkenin suçu ne?"

İşte öyle...
Bu yazıyı paylaş: :

3 Yorum var:

  1. Yeni temanız çok şaşırttı beni.!!

    YanıtlaSil
  2. Net dünyasına giren insanlar hakikatten de değişm yaşıyorlar. zamanla geçiyor. Ama özellikle net dünyasında yeni olanlar hemen arkadaş edinmek istiyor. kulaktan dolma sözleri gerçek sanıyorlar.

    Çocuğa yazık olmuş ama bence böyle bir dersi haketmiş. Şimdi daha dikkatli olur eminim ki.

    Son cümlelerde çok güldüm :)))


    Hmm bu arada izin verirsen yeni tema hakkında biraz eleştiri yapayım. olmamışşş :)) beğenmedim. valla açık sözlüyüm ne yapayım. Çok reklam var. yazılarını boğmuş.

    Yan stundaki tanıtımlar, reklamlar, resimler, afiler acayip boğmuş bloğu. tabi seninde bir bildiğin vardır elbet ama bende seni takip eden sıkı bir okuyucun olarak bunları söylemek zorundayım ipraam kızma bana :P

    Bu arada hint kızları harika, gerisini at gitsin. :)) işte böle.

    YanıtlaSil
  3. AnTiPaTiK YoRuMCu10 Nisan 2010 17:38

    Olacak olacak, o çiçekli kenarlıklarda giderse olacak sanki :)) KElebek hım güzelmiş :)Şaşırdım kelebek resmi görünce çok farklı :)

    Ben maviyi gökyüzünde denizde ve kot pantolonda severim onun dışında itici gelir bana sanırım o yüzden gözüm alışamadı bu temaya ;) Ama bana soran kim dimi ...İster pembe olsun ister mavi ister böcek resimleriyle dolu isterse timsah resimleriyle farketmez ben yine gelecem bloğunuza okuyacam yazılarınızı...Yok yani amaç antipatik Yorumcuları blogdan uzaklaştırmaksa başarılı olamayacaksız demeye getiriyorum sözlerimi ;)

    Varın sağlıcakla kalın sayın blog sahibi...

    YanıtlaSil

Buraya yorum yazabilirsiniz. Niye yazmıyorsunuz?

Çok okunan yazılar