Bu kez şeytana uymadım.




Ş
eytan dürttü yine ve aklıma kendime özgü-n bir fikir geldi. Ama yapmadım bu kez, yeni bir blog açmadım:) Zaten açtıklarımı kapatma derdindeyim. Şeyine sahip olamayıp, bir sürü çocuğu olmuş aşiret reisleri gibi, "belediye baksın" diyerek bloglarımı bakımsız ve çelimsiz bırakıyorum.

Bir de sana bakamıyacağım: "fasulyegibikendininimettensayanadam.blogspot.com" namı diğer "cool-eraser". Eski bir nickimdin zaten, dilerim hep öyle kal.

Gıcık bir adam, ukala, küstah, alçak dağları ben yarattım havasında. Kendini beğenmiş, yarı entellektüel ama gizli bir kro yönü olan. Bilir bilmez, her duyduğu yabancı kelimeyi kullanır, lüksü sever, görgüsüzdür ama yüreği sevgi doludur :p

Keçi sakallı, eli pipoludur. Yatları, katları yoksa da altı arabalıdır. Gurmelerin hasıdır, edebiyat grusu, film ve sinema eleştirmenidir... vs vs.

—"Ulan İbrahim abi, sen de amma safsın ha. Tutmuş sanal karakter yaratma derdine düşmüşsün. Bunların sahicisinden zaten etrafta çok var" mı dediniz?

Tüh ulan ben de kendimi birşey yapıyor sandım dı. "Dım dım dırı dım dım"dı.

Vay karizmasını öptüklerim vay... :p
Bu yazıyı paylaş: :

4 Yorum var:

  1. Öptürtmem ipraam :)

    Kendini bu kadar hor görme egona yazık.. :)

    Aç ipraam sen hep bilok aç ben takip ederim söz sana.

    YanıtlaSil
  2. Kendine sürekli bok atan adam,öz güveni yerinde,espriili,ruh sğlığı yerinde olan kişidir .....
    Doğru yoldasın devam et de şu bakımsız çocuklar gibi blog üretmene gerek yok tabii. Asıl düşünmeden bakımsız ,sevgisiz onlarca çocuk üretmeye gerek yok ama kime anlatcan bence bu derin sosyal bir sorun.

    YanıtlaSil
  3. Üstadım ;Tevazuu yapmayınız gerçek sanırlar diyeceğim...Ama, biz biliriz pırlantanın kıymetini.. Cam diye görenlere diyecek sözüm yoktur..

    YanıtlaSil
  4. Bigaripwomen: Öpmem ben de zati:p ben bir garip keloğlanım:)

    bucera: teşekkürler efendim. mesaj alındı. en azından benim tarafımdan:)

    pia: mesleğinize saygım var efendim:)

    YanıtlaSil

Buraya yorum yazabilirsiniz. Niye yazmıyorsunuz?

Çok okunan yazılar