Ne ummuştum, ne buldum



Son anketim dün itibarıyla kapandı. Öncelikle katılan katılmayan hatta böyle bir anketten haberi bile olmayan herkese teşekkür ediyorum. Çünkü teşekkür edesim geldi.

Sonra oy kullanan 44 kişiyi kutluyor tebrik ediyor ve kargo ücretini ödemeleri koşuluyla kendi ellerimle pişirdiğim pilavdan birer pirinç tanesini adresini bildirenlerin hepsine özenle paketleyip göndereceğimi burdan duyurmak istiyorum.

Gelelim Anket değerlendirmelerine ve diğer hediyelerinize:

Bana Laf ebesi diyen 15 kişi %34 :
Teveccühünüze layık olmaya çalışacağım. Umarım düşündüğünüzce ebe'nizimdir. Sizlere ebegumeci yaprakları gönderiyorum efendim. Koşullar aynı. Lütfen kargo adresinizi bildiriniz.

Efendi adam diyen 14 kişi %31 :
Lütfetmişsiniz. Hürmetle eğiliyorum efendim. Yine de efendi adam görün diye Rahmetli Zeki Müren Paşa'mızın konuşmalarını dinlemenizi istirham ediyorum. Hediyemdir.

Hayallerimin erkeği diyen 14 kişi %31 :
Değil efendim, yanıldınız. Nüfus kağıdım eskidi. Ne ağzımda dişim basıyor, ne bahçemde kuşum ötüyor. Benden ne köy olur ne kasaba. Ama memnun oldum açıkçası. Egomu okşadınız. Şımardım. Ben yine de sizlere birer Bradd Pitt Posteri armağan ediyorum.

Uyuz diyen 9 kişi %2o:
En doğru isabet bu galiba. Benim de kendi hakkımdaki kanaatim bu. Gördüğünüz üzere resimde de işaretledim kendi oyumu. Sizlere sitemde vakit geçirdiğiniz süre kadar Pire ve kaşıntı Tozu hediye ediyorum. Sepe sepe kullanın.

Ormantik diyen 8 kişi %18:
Yüzdeniz 18'i tuttuğu gibi yaşınız da 18+ yı tutuyordur inşallah. Bir Jungle boy fantezisi kazandınız efendim. Dilediğiniz en kısa zamanda Belgrat Ormanları'nda buluşalım.

İlginç ve çekici diyen 5 kişi %11:
Teşekkür ediyorum. Umarım siz de avatarıma bakıp, bu kanıya varmadınız. Ben değilim efendim fotoğraftaki. Dilerseniz sizlere yine bir sürü ben değilim fotoğrafları gönderebilirim.

Hovarda diyen 5 kişi %11:
Ben size ne diyeyim. Neden böyle bir fikre kapıldınız. "Kim görmüş, ama kim, Eleni'yi öptüğümü, Kimin bacağını sıkmışım tramvayda?" Size de teessüflerimi gönderiyorum :P

Romantik diyen 4 kişi %9:
Siz de beni kısmen bilen mutlu azınlık içerisindesiniz. Kutluyorum. Bu mutlu azınlık içinde olmak sizlere yeterli gelmiyorsa bir kaç romantik e-card ve mail atabilirim.

Serseri diyen 4 kişi%9:
Çirkin olduğunuz kadar küstahsınız da. Siz bilirsiniz efendim. Serseri ruhumdan payınıza düşen bir sohbet olmuş herhalde. Ben sizin İP nolarınıza bir bakim. Sonra sizlere bir kaç serserilik daha yapabilirim. Hediye kabilinden..

Lafımız muhabbettir efendim. Sürçi lisan varsa affola.
Hepinize tekrar teşekkürlerimi sunuyor, gerek yaklaşan bayram, gerek ankete katılımlarınız dolayısıyla; büyüklerin ellerinden hürmetle, küçüklerin gözlerinden şefkatle öpüyorum.

Şşşt... Ortancalar ;) ;) ;)
Bu yazıyı paylaş: :

16 Yorum var:

  1. Yorum yaptım ama hata verdi geldimi gelmedimi bilemem..Dedim ki ; Ben ankete katılalı çok oldu o zamandan bu zamanda çok şey değişti artık geçerli değil :) Saygılar ..

    YanıtlaSil
  2. Serseri diyen 4 kişi%9:
    Çirkin olduğunuz kadar küstahsınız da.


    ahahahah

    YanıtlaSil
  3. BEN BAŞIMA GELECEĞİ BİLDİĞİM İÇİN ANKETE KATILMADIM..:) BU YAZIARNLAR DAN MUAF KALDIM ÇOK MUTLUYUM :) BEN SENİ ANKETLER DE DEĞİL YAZILARIN DA SEVDİM İPRAM ÇIMMM..ANKET MANKET BAHANE SENİN YAZILARIN ŞAHANEEEE :)

    YanıtlaSil
  4. Yooo; Aslında bence anket maddelerinden hepsinden bi parça var. Hatta bence fazlası da var. Bi de tüm bunların üzerine serpiştirdiği eti kemiğinden sıyrılmış bir ruh; iç geçiren, kahkahalar atan, attıran, gerinip sevgilisinin kanadının altına saklanan, çarpan yüreklerin üstüne elini koyup usul usul okşayan The İbrahim Ortach sosu var :) Kişisel fikrim; asılmıyorum vallahi. Allah sevdiğine bağışlasın kendisini.

    YanıtlaSil
  5. ya Allah'ım yaa ibram gerçek resmini görmek istiyorum hadi bi çılgınlık yap :D

    bu arada resme bakarak değillll ahhh ahh hayal ettiğim ibram çekici :D

    YanıtlaSil
  6. Ayy o 14 kişiden biriside benim boşver sen yinede benim hayallerimin erkekisin iprammm :):)

    YanıtlaSil
  7. Kediye kafa atan psikopat fare: bunu özel konuşalım:p

    BigaripwoMen: Umarım sanığın iyi halini dikkate alıp cezasını hafifletmişsinizdir.

    Mrs. Baros: iğrenç gülüyosun :p :p :p

    YanıtlaSil
  8. Siyah Kelebek: Ben kelebeğin aynı zaman da zeki, çevik ve çalışkan olanını severim efendim:))

    prelude for: meslek neydi?

    LoveMeorLeaveMe : resme ne gerek var. adresi alayım.

    YanıtlaSil
  9. Ateş Böceği: böceğim benim:) sana kıyamam.

    YanıtlaSil
  10. Küçük tatlara glukonat kanat bohem bir aşk gurmesiyim ben :))

    YanıtlaSil
  11. bunlar buldukların.. sahi ne ummuştun ki?

    YanıtlaSil
  12. İyi hal de ne kelime azizim harikasınız ! :) Ceza mı? Haddim değil estağfirullah..
    Efendiliğinizden ödün vermeden ilginç ve çekicisiniz.Keşke her ipraam sizin gibi olsa.:)

    YanıtlaSil
  13. hahaha en cok hayallerimin erkeği seceneğini cvplamanıza koptum :) sevgiler...

    YanıtlaSil
  14. şuh kahkahama laf söylemeyiniz lütfen =P

    YanıtlaSil

Buraya yorum yazabilirsiniz. Niye yazmıyorsunuz?

Çok okunan yazılar