no:6 / bu abla da taciz edilir, ben karışmam



ne diyeyim ablacım, durduk yerde iş almışsın başına. altı kaval üstü şişhane birşeyler giymişsin. üstüne üstlük komşuya gider gibi halk otobüsüne binmişsin. Olmaz ki bu denli de zorlanmaz ki.

gerçi bu gözler o örtünün altına derin yırtmaçlı etek giyenler de gördü ama olmuyor ki, en başta şık durmuyor, göze hoş gelmiyor ki. Bak söylemedi deme. bence uğrama sen bizim mahalleye, bakmazlar gözünün yaşına...

açılıp saçılmanın nasıl birşey olduğunu biliyoruz. zorda kalırsak ayşe arman ablamız öğretiyo ama örtünmek nasıl birşey islami kesimin modacıları çakmıyor köfteyi herhalde. ya da işlerine gelmiyor modeliste para vermek. tüccar terzilerle işi götürüyorlar.
Şu giydiğin ne estetiğe, modaya uyar, ne savunduğun fikre, inanca. bize düşense uyarmak kibarca...

Biliyorsun ben fazla konuşmam kadın hakkıdır, kadın haklıdır. kendine yakışmayanı da giymekte de serbesttir napim. sen gönlünce giyersin, elalemin de ağzı torba değil ki büzesin.
Bu yazıyı paylaş: :

4 Yorum var:

  1. Yok alttakini üsttekini çıkarınca farklı bi kombinasyon yakalıycak o semtten çıkınca herhangi bir köşede :)..Başındakide çantada ait olduğu yerde durucak..Yazık ya inancına inancı yok..

    YanıtlaSil
  2. BiGaripWomen: bu aklıma gelmemişti. ben sadece abuk olmuş. kıyafet uymamış diye bakmıştım ama sen kadın gözüyle derinlemesine bakmışsın. ne diyelim yine de insan etini çiğ çiğ yemiyelim.

    YanıtlaSil
  3. Yo yo yenilesi var yenilmeyesi var ipraam öle deme :) Bu baya yenilesi bi kombinasyon mesela yiyesim geldi :Pp

    YanıtlaSil

Buraya yorum yazabilirsiniz. Niye yazmıyorsunuz?

Çok okunan yazılar