ODH ile Oruç tutmak artık çok kolay


Öncelikle belirtmek isterim ki bu bir marketing çalışması ya da viral bir reklam değil. Oruç tutmayı kolaylaştıran bu ürün hakkındaki bilgileri tamamen paylaşım amaçlı yazıyorum. Beğenir beğenmez, kullanır kullanmazsınız o size kalmış.

Orjinal adı UHT olan bu ürün (Ungury Help Tablette) açlık giderici bir ürün olarak aslında yıllardır NASA tarafından astronotların gıda gereksinimin giderilmesinde kullanılan bir tabletten ilham alınarak, kimyasal hiçbir katkı maddesi olmadan organik olarak üretilmiş. İthal eden firma yetkilisinden aldığım bilgiye göre ODH (Oruç destek hapı) adıyla piyasaya sürülen ürün 500 mg ve 1000mg lik kaşe tabletler halinde fiyasaya sunulmuş.

Ürün bir ilaç olmayıp, çeşitli sağlık sorunları olan vatandaşlara, doktoruna danışmadan kullanılması önerilmiyor. Yani belli bir hastalığı olanların bu yaşam destek ürününü kullanmasını istemiyor firma. Asıl amaçlarının normal ve sağlıklı vatandaşların oruç tutarken aşırı sıcak ve terlemeye bağlı su ve enerji kaybını önlemeye yönelik bir ürün sunmak olduğunu belirtiyorlar.

Ekte sundukları uluslararası gıda ürün sertikası ve el-ezherden alınan fetva ile bu ürünün kullanımının sağlıklı vatandaşlar için sorun oluşturmayacağını belgelediklerini de ifade eden firma yetkilisi Hasan Güven SALLAT bu yıl için ithalatın yasal belgeler ve ürünün labarotuar incelemeleri yüzünden gecikmesi dolayısıyla herhangi bir kar beklemediklerini ancak gelecek yıllarda ciddi bir pazar payı beklediklerini belirtti.

"Ürünün özetle kullanımı ve özelliği şöyle. ODH bir kapsül ya da kaşe tablet içerisinde. Sahurda normal yemeğinizi yedikten sonra kullanıyorsunuz. Midede erimesi 16-18 saat gibi bir sürede gerçekleşiyor. Yani ilaç aslında bir çeşit serum gibi midede yavaş çözünerek açlık hissini baskılayıp tokluk hissi yaratıyor. İçerdiği enzimler ve doğal lif dokusu oluşumu sayesinde midedeki sindirimi kısmen yavaşlatarak rahat bir şekilde susuzlukta hissetmeden oruç tutmanızı sağlıyor."

Sahurda kullanıldığı için gün içerisinde kullanılan Oruç Suyu gibi besin takviyeleri ile uzaktan yakından bir ilgisi olmayan ilacı edinmek için ilgili firmanın http://kolayoruçtut.com.tw web sitesini ziyaret ederek formu doldurmanız yeterli. Firma kendi ürünlerine çok güvendikleri için hiçbir ödeme yöntemi ile ön ödeme almadıklarını ürünü ücretsiz edinen din kardeşlerimizin 1-3 iş günü içerisinde posta çeki ya da eft ile ödeme yapabileceklerini belirtiyorlar.

İlk gönderilen üründe ancak 3-5günlük bir numune dozu bulunuyor ve siz sadece kargo ücreti ödüyorsunuz. Ürünü ücretsiz deneyip, devamını satın almanız durumunda ise ödeme ile sipariş verebiliyorsunuz. Ürünün bir diyet ilacı olmadığını belirten yetkililer, bizim insanlara kilo verdirdiğini iddia eden yarı kimyasal ilaçlarla hiç ilgimiz yok, ürünümüz tamamen doğal ve organik olup, kilo verme doğal olarak gerçekleştiğinden bir çeşit zayıflama desteği de sağlıyor ancak biz bu amaçla kullanılmasını yine dr. tavsiyesi olmadan önermiyoruz diyorlar.

Ben mi ne yaptım? İlk numune geldikten sonra 3-5 gündür kullanıyorum ve gayet rahat oruç tuttuğumu farketttim. Doğal bir serinlik veriyor ve terlemeyi de önlüyor sanki, ayrıca açlık da hissetmedim. Gerçi cimri olduğumdan ücretli sipariş vermeyi düşünmüyorum ama yine de bu bilgiyi sizlerle paylaştım.

Gerisi size kalmış.

Firma web sitesi ve sipariş adresi.

ODH Kolay oruç tutma merkezi
Sağlıklı yaşam destek ürünleri
Tel: 080056623457653


Not: Buraya kadar okuyup hala olayı anlamayan varsa yemeyin bu kadar kolay herşeyi kardeşim. Olay tamamen asparagas. Bu tür insan dolandırmaya yönelik ürünler piyasada cirit atıyor. Oruç konusunu ramazan dolayısıyla ben uydurdum ama yok kilo vericeniz, yok sağlıklı zayıflıcanız. Bir de ramazanda umut tacirleri ile duygu sömürücüleri eklenecek buna. Benden tek tavsiye kolay oruç tutmak istiyorsanız bol su içip, hurma yiyin kardeşim. Saygılar.
Bu yazıyı paylaş: :

8 Yorum var:

  1. Sayın Kuyruk Acısı İbrahim Ortaç Beyfendi..
    Bu aralar biraz negatif bakar oldum olanlara ve olaylara ve onun yine kendimi tutamayıp şu hap hakkında bir şeyler söyleyecem..Aslında sorun hap değil ama ordan yola çıkarak biraz stres atacam:)

    Efenim bildiğiniz gibi Oruç sabır ,paylaşma,yoksulları anlama ve daha içten şükretme ay'ı olarak bilinir..

    İnsanları daha iyi anlama kısmını yaptığımızı hiçç sanmıyorum..Yoksullara yardımı da bence sadece vicdanımızı susturmak için yapıyor gibiyiz/zira öyle olmasa yardımlaşma bütün bir yıla dağılmış olurdu..Sadece afetleri ve savaşları beklemezdik yarım yapmak için..

    Sabırlı olabiliyor muyuz..İşte buna gülerim bizim ülekemizde SABIr..istisnalar kaideyi bozmaz ama bizler yeşil ışık yandığı anda kornaya basan bir milletiz varın gerisini siz düşünün:)

    açın halinden anlıyor muyuz?İnanın ben bunun bile cevabını net veremiyorum..akşama ne yiyeceğimin kararını daha öğlen olmadan karar verdiğim için:/

    Ve yazınızı okuyunca direkt aklıma şu geldi''Bir açlığımız vardı o da gidecek galiba'' :) Bir zahmet açlığı da hissedelim diye düşünüyorum:)

    Hastalar ve yaşlılar için bu ve benzeri haplara evet ama oruç için hayır diye de muhalefet tarzı bir cümle kurarak uzaklaşayım buralardan...

    Sevgiler ve saygılar efenim..

    Yazmaya başlamanız ne kadar sevindirici...

    YanıtlaSil
  2. Hemen sipariş vermek istiyorum ben bundan beş yüz koli falan alabilirim. :)))
    Hatta firmanın hisselerinden satın alıp ortağı olmak istiyorum.

    Abi o aşağıdaki yazıyı keşke biraz daha büyük yazsaydın, her yeri okuyup olayın asparagas olduğunu anlamayan kişi o yazıyı okumaya üşenip, çıkıp piyasa da hap aramaya başlar sonra. :))

    YanıtlaSil
  3. Ahaha iyiki sonuna kadar okumayıp yalnızca NOT kısmını okumuşum :) Ben de tam 'orucun zor olanı makbuldür' demeye gelmiştim :) Hayırlı ramazanlar.

    YanıtlaSil
  4. @Pabuç: efendim sabır konusunda haklısınız. bizim gibi sıcak kanlı insanların sabretmesi zor ama çok da sabırsız değiliz canım. en azından midemize söz geçirebiliyoruz. tek sorun diğer azalarda oruç tutarken. değerli katkılarınız için teşekkür ederim:)

    YanıtlaSil
  5. @mr_lonely: bunu yazı değil de proje olarak iki uyanıkla hayata geçirsek köşeydik:) ama olmadı işte tüh:))

    YanıtlaSil
  6. @LEYLA'nın KAHVE DÜKKANI: bir sabırsız ve tembel çıkar diye aklıma gelmedi değil:) siz romanları da böyle okuyorsanız eyvah:))) teşekkür ederim yorumunuz için efendim. okurken kahve kokusu geldi burnuma. ilginç. oruçtan sanırım. saygılar

    YanıtlaSil
  7. :)

    bu arada şablonun arkaplanı uçmuş zannettim bir an...

    YanıtlaSil
  8. @Yılmaz Barış: :)) e ben de uçmuş görüyorum şimdi. hayrolsun. tema değişikliği yolu gözüktü desene bize.

    YanıtlaSil

Buraya yorum yazabilirsiniz. Niye yazmıyorsunuz?

Çok okunan yazılar