BYE BYE HEPİNİZ...




SANAL KARAKTERİNİZ İBRAHİM ORTAÇ ABİNİZ MAYIS 2009'DA BLOG ALEMİNE MERHABA DEDİKTEN SONRA OCAK 2010'A KADAR ARANIZDA YER ALDI.

SAĞOLUN BENİ İZLEME LİSTLERİNİZE, PCLERİNİZİN BAŞKÖŞELERİNE ALDINIZ. SEVDİNİZ, BAĞRINIZA BASTINIZ. BESLEDİNİZ BÜYÜTTÜNÜZ. MUTLU ETTİNİZ.
BEN DE BU GAZLA 10'LARCA BLOG AÇTIM, YÜZLERCE YAZI YAZDIM. SEVDİM SEVİLDİM.

2010 YILBAŞINDA BİR YILIN DEĞERLENDİRMESİNİ YAPARAK T.İ.O' YU SİZLERE TANITTIM VE YAZDIKLARIMI BURADA BIRAKARAK BİR SÜRELİĞİNE BLOGU KAPATIP TATİLE ÇIKTIM. BU KONU İLE İLGİLİ 3 YAZI YAZDIM. DİLEYEN TIKLAYIP OKUYABİLİR.

GEÇEN AY DAĞILAN BLOGLARIMI BİR ARAYA TOPLAYIP KATEGORİLER HALİNDE BLOGUMDA BİRLEŞTİRDİM. HENÜZ TASNİF ÇALIŞMALARI SÜRÜYOR AMA DİLEDİĞİNİZDE BİNE YAKIN YAZIMA ULAŞMANIZ VE OKUMANIZ HALÂ VE DAİMA MÜMKÜN.

GEREK GÜNDEMİN GEREK ARKADAŞLARIN TAVSİYESİ İLE TEKRAR GAZA GELİP İYİ KÖTÜ BUGÜNE KADAR AĞUSTOS BÖCEĞİ GİBİ ŞARKILAR SÖYLEDİM. AMA AÇIKÇASI ARTIK YORULDUM. BLOG CANAVARINA ÇIKMIŞ ADIMDAN DA BIKTIM BİR TEK BLOGUM VAR İŞTE DOYA DOYA OKUYUN. ŞİİRLER HARİÇ DİĞER YAZILARIM DA BU BLOGUMUN İÇİNDE.

KATEGORİ DÜZENLEMELERİNE DEVAM EDECEĞİM. BÖYLECE YAZDIKLARIMI İLGİ ALANLARINIZA GÖRE OKUYABİLECEKSİNİZ. ANCAK YENİ BİRŞEYLER YAZMAYI DÜŞÜNMÜYORUM. YİNE DE MERAKLISI BLOGUMDA HOŞ YAZILAR  BULABİLİR. DİLERSENİZ KAYNAK GÖSTEREREK TEPE TEPE KULLANABİLİRSİNİZ.

YAŞAYAN HER CANLI BİR GÜN ÖLÜR. BUGÜN SEVDİĞİM BİR DOSTUMUN 20 YAŞINDA BİR YAKININI KAYBETTİĞİNİ ÖĞRENDİM. ARDINDAN BİR ABİMİZİN ÖLDÜĞÜNÜ DUYMAMIŞIM BİLE GEÇ FARKETTİM. ÖLÜM EN BÜYÜK ÖĞRETMENDİR ANLAYANA. AMA ANLAMAK İSTEMEYİZ. ZATEN YALAN OLAN  ŞU DÜNYADA BİR DE KAÇIP SANALA SIĞINIRIZ.

BU SÜREÇTE YAZILARIMA SON VERİRKEN BLOGUMU SİLMİYORUM. SİLSEM DE BLOGGERDEN BAŞKA KAYIT TUTAN BİRİ OLDUĞUNU BİLİYORUM. KİMSEYE KÜSMEDİM, DARILMADIM, SANAL AŞKA DÜŞMEDİM, ANDROPOZA GİRMEDİM KIRILMADIM İNCİNMEDİM.  SADECE VE SADECE YORULDUM...

İŞİMDEYİM GÜCÜMDEYİM. HATTA KİŞİSEL BLOGUMUN BAŞINDAYIM. SESSİZ SAKİN ŞİİRLERİMİ VE YAZILARIMI ORADA YAZMAYA. BİR BLOG KARDEŞLİĞİ VE İYİLİK HAREKETİ OLUŞTURDUĞUM BİRMİLYONKALEM SİTESİNDEKİ 100KADAR BLOGGER DOSTUMLA BİR ARADA OLMAYA DEVAM EDECEĞİM. HEPİNİZE İLGİ VE DOSTLUĞUNUZ İÇİN TEŞEKKÜR EDERİM.

HER ZAMAN SÖYLEDİĞİM VE KADİM DOSTLARIMIN BİLDİĞİ GİBİ:
EVE EKMEK GÖTÜRMEK LAZIM.
Bu yazıyı paylaş: :

24 Yorum var:

  1. insan yoruluyor bazen... senin döneceğin bir evin olduğu için şanslısın. ben dünyam dönmesim dedim, ne yapacağımı bilemedim. şimdi kendi kendine ve yavaş yavaş dönüyor ama ben sürekli yazıyorum heryere :)
    kendi adıma ben çok sevmiştim, içindeki farklı senleri ki TİO beni en çok güldürendi...
    keyifli zamanlar diliyorum...

    YanıtlaSil
  2. Ve T.İ.O ölmeden ölenlerden olmayı seçiyor..Hayırlı olsundan başka ne denebilir ki..Tüm yazılarını okusakta yorumlayamadık sen de bize hakkını helal et be T.İ.O
    Ölmeden ölmek her baba yiğidin harcı değildir ..Sana bu kararında başarılar diliyorum ( yok burda başka bi şey dileniyordu ama ben kafamı toparlayamadığım için doğru kelimeyi bulamadım) Hakkında hayırlısı olsun T.İ.O

    Blog alemide tıpkı reel hayat gibi..Bu gün varsın yarın yoksun...Hayat her yerde hayat işte naparsın...

    Biz hala merhumu iyi biliyoruz T.İ.O...her zaman da iyi bilecez emin ol...

    Sen de Hoşça kal...Nasıl diyorlar sizin orda Bye Bye T.İ.O ;)

    YanıtlaSil
  3. Üzüldüm..Eve ekmek götürmek lazım ama haklısın.Gerçek bir hayat var dışarıda.Kolaylıklar,mutluluklar diliyorum.sevgiyle kal..

    YanıtlaSil
  4. ne kadar ilginç. insan anlatacak çok şeyi olduğunu düşünüp yazmaya başlıyor bir heves. sonra yazılacaklar tükeniyor. daha doğrusu içimizin duvarlarına çarpıyor. şahsen ben de öyle oluyor. belki bir süre dinlenip tazelendikten sonra tekrar gelebilirsin. büyük konuşmamamk lazım ama dimi :)

    YanıtlaSil
  5. Ben daha yeni yeni okumaya baslamistim ama ne yapalim eskilerle yetinmek zorundayiz gibi gorunuyor :)
    Hersey gonlunce olsun...

    YanıtlaSil
  6. Başınız sağolsun. :( Allah rahmet eylesin.

    YanıtlaSil
  7. Blogunu takip ettiğim bir çok arkadaşım sayesinde, elbet geç olarak ama eski yazıları çok çok okyarak yenilerini bekliyor olacağım, sevgiyle kalın ve her istediğiniz gönlünüze göre olsun...

    YanıtlaSil
  8. @Evren:insanı yoran insan, tabi hayatı da unutmamak lazım. T.i.O içimizde yaşıyor, Nasrettin hoca öldü mü:) ülkeler dolaşıyor...

    YanıtlaSil
  9. @Pabuç: teşekkür ederim. iyi bilirdik diyenlerimiz bol olsun inşallah. yoksa gerisi heva heves, bir nefes...

    YanıtlaSil
  10. @EBRULİ: üzülmeyelim. hayat devam ediyor. bloglu ya da blogsuz...

    YanıtlaSil
  11. @misssfit: benim taslağımda onlarca yazı olur her zaman. o konuda hiç sıkıntı çekmedim. sabaha kadar on tane yazı yazabilirim ancak ruhu da dinlendirmek lazım. yazdıkça para almıyoruz ki:)

    YanıtlaSil
  12. @A-H: okuyacak bol materyal bulabilirsiniz diye düşünüyorum. saygılar.

    YanıtlaSil
  13. @(¯`·._)SİYAH KELEBEK(¯`·._) : bana da, bana da beni hatırlatıyor:) sağol.

    YanıtlaSil
  14. @Efsa: dostlar sağolsun... sen de sağol:) saygılar...

    YanıtlaSil
  15. Bir yeri gerçekten terketmeyen,yeni bir yola çıkamaz...Tanrı Lüt'a boşuna dememişti ya,''geriye bakmayacaksın''diye....

    hoşçakal :o)

    YanıtlaSil
  16. Bir melek
    Bence cok iyi yaptiniz sevdiklerinize harcayin zamaninizi yazacak biryerler her zaman var, ama sevdiklerimiz hep yanimizda olmuyor.

    YanıtlaSil
  17. Dayanamazsın yazarsın :) Senden önce ben gittiğim için açıkcası üzülmedim, ara sıra okuyorum ama çok yazı birikmiş oluyo. Bence bi sakıncası yok :Pp

    YanıtlaSil
  18. ama ama ama sen bizim ipram abimizdin.:( beraber yürüyüp hep beraber ıslanacaktık bu yağmurlarda...
    ama seni tanımak güzeldi.
    kal sağlıcakla...

    YanıtlaSil
  19. @mavizeytin: e döndüm baktım. yorum atmışsın cevapladım. noldi şimdi:)

    YanıtlaSil
  20. @Adsız :sen bir melek misin.) Peki. teşekkürler.

    YanıtlaSil
  21. @bigaripwomen: yazmıcam ama eskileri seçip bi daha okuyun diye koyayım bakalım. ne varsa eskilerde var di mi :p

    YanıtlaSil
  22. @bad-ı esrar: yağmur deme.. ıslancaz die koskoca haziranı üşüyerek geçirdik bu sene:) ıslanırız nasipse...

    YanıtlaSil
  23. merhaabalar ben de sizi uzun zamandır takip ediyordum.yorum yazamamıştım.Yazılarınız çook güzeldi.Yeni yazılar yazmayacak olmanıza üzüldüm:( Eski yazılarınız çook kıymetli bizim için.eskimeyen yazılar.sağlıcakla kalın.sizi seviyoruz.

    YanıtlaSil

Buraya yorum yazabilirsiniz. Niye yazmıyorsunuz?

Çok okunan yazılar