Sevgilin var mı İbram? Vaar, sana ne?




Profil resminden karı kız beğenen bir tek benim gibi abazanlar , yobazanlar var zannediyordum. Oysa bu tip kişilerin dişileri de varmış. Oh! İbram profil resmine içim geçti, sevgilin var mı? Birlikte bloggerdan facebooka çıkabilir miyiz türünde mailler alıyorum bu aralar. Yapmayın iki gözüm, kendinize yazık, İbrama kazık etmeyin.

Efendim, öncelikle o profil resmi çakmadır haberiniz olsun. Daha önce de açıklamıştım. Resme bakıp oh, ah diyecek olan varsa orjinali internette "goodmorning yastıkları" bahsinde google araması ile kolayca bulunabilir. Zaten uyuyan bir adam resminin, "hatunun mart haftasına" denk gelmediyse bir dişi kişinin neresini uyandırdığını da anlamış değilim.

Gelelim şu ünlü soruya. "Sevgilin var mı İbram?" Vaaaar efendim, aslanlar gibi var. Koçlar gibi var. Ruh ikizim de ruh öküzüm de var efendim. Allah eksikliğini göstermesin. Bursa'ya gittiğimde küçük küçük havlular alacağım sevgili annem, sevgili babam, sevgili kızım, sevgili halacığım, sevgili dayıcığım, sevgili arkadaşım ve sevgili sevgilim var efendim.

İlgi alakanızdan memnun olup, bi yerlerim kalkıp, azıcık şımarmış olmama rağmen şunu söylemek isterim ki; blogum açık olsa da bizim dükkan kapalı efendim. Yaşımız müsait olmakla birlikte, mevsim sonu indirimli satışlarda da değiliz.

Acep neden böyle şeylere takılıp kalırsınız ki? Bahar geldi diye böyle oluyor sanırım bu işler. Libidosu insanın düşmanıdır efendim. Kedilerde işe yaradığı kadar işe yaramıyor insanoğlunda. Sezen Cumhur'vari bir dille söyleyecek olursak; güzel bahar günlerinde kalbinizde cik cik uçmayı bekleyen yavru bir kuş besleseniz bile, bacaklarınızın arasında öten kuşa mukayyet olun efendim. 

Zaten her ne kadar İbrahim iyi yazar, iyi de çizer diye düşünseniz bile; İbrahim iyi yazardır ama, kötü yazılır benim bildiğim. Beceriksizdir, ters adamdır, gıcıktır, kahrı çekilmez. Uzak durulması gereken bir canlı türüdür. Öcüdür, markuttur, bööööö'dür. Hem kaleminin ucu eskisi kadar da keskin değildir. Doğru düzgün yazamaz, yazılamaz.

Biliyorsunuz insan bünyesinde üç çeşit kemiksel sorun vardır . Bunu bilimsel bir dille kırık, çıkık ve bıkık diye özetleyebiliriz. Bıkıklar en zor iyileşen dertlendendir, iflah olmazlar.

Hem napıcanız ununu eleyip, eleğini duvara asmış, feleğin 45ine basmış adamları. Biliyorum hep "Neco" libidosu yüzünden oldu bu işler ama, İbram Neco gibi şarkı söylemeyi de bilmez. Halis toprak gibi elinde tutuğundan başka, bırakacak malı, mülkü de yoktur.

Ayrıca hepimiz az çok biliriz ki; tok adamı ağırlaması zordur. Zahmetli iştir. Çorba'nın sıcaklığına, kılına tüyüne, takar durur. Oysa ne gerek var buna. Bakın dışarda kuşlar, böcekler, çiçekler ötüyor. Açılın kırlara, baharın kokusunu fokuslayın duykukularınızı.

Miss gibi temiz havayı çekin içinize. Bir sürü genç, yakışıklı, eli kalem tutan, ağzı laf yapan boğagiller dolaşıyor ortalıklarda. Sizin ihtiyar öküzün tekiyle işiniz ne? Taze boğalar, yemyeşil çimenlerin üzerinde aranıp, otlanıyorken...
Bu yazıyı paylaş: :

10 Yorum var:

  1. Pek saygıdeğer ipraam bey.Uzun zaman sonra size yorum yapma şerefine nail oldum.Bir maniniz yoksa akşam çayına gelelim diyoruz bütün kızlar toplanıp:)

    Öhöm doğru düzgün yazamıyorum kusuruma bakmayın siz,ciddiyetsiz bir kişiliğim malum.

    Evet bizene bundan.Sevgiliniz olur/olmaz seversiniz/sevişirsiniz tasası bize mi kaldı efem.Siz rahatınızı bozmayın biz meraklılar kenarından köşesinden birgün ipraam gibi bir irkek çıksa karşımıza diye iyi temennilerde bulunuruz ancak.

    Ne size ne sevgilinize bi zararımız dokunmaz :) Aslında dokunacak gibi gözükse de kimsenin Malında gözümüz yok. Fazla şımartmışlar sizi bu ara, sahi kuzum siz kendinizi ne sanıyorsunuz?:)
    Hadsizliğimi mazur görün efem lakin bu yazıya da başka türlü bir yorum getiremedim ben :)

    Yukarıdaki laf kalabalığından geçersek sözün özü şu;şahsen benim sende gözüm yok:) Çok severim seni bilirsin de, asla boggerdan facebook'a çıkmam seninle. Maksat gönüller bir olsun mekan önemli değil :p
    Cıvıyorum elimde değil destan yazdım zaten farkındayım. Görmezden gelebilirsiniz.

    Saygı ve sevgilerimle.

    YanıtlaSil
  2. iyide fotoda ki adam malak gibi salyası da akarsa klasik koca modeli olarak teşhir edilebilir

    YanıtlaSil
  3. ...traigo
    sangre
    de
    la
    tarde
    herida
    en
    la
    mano
    y
    una
    vela
    de
    mi
    corazón
    para
    invitarte
    y
    darte
    este
    alma
    que
    viene
    para
    compartir
    contigo
    tu
    bello
    blog
    con
    un
    ramillete
    de
    oro
    y
    claveles
    dentro...


    desde mis
    HORAS ROTAS
    Y AULA DE PAZ


    TE SIGO TU BLOG




    CON saludos de la luna al
    reflejarse en el mar de la
    poesía...


    AFECTUOSAMENTE


    ESPERO SEAN DE VUESTRO AGRADO EL POST POETIZADO DE EL NAZARENO- LOVE STORY,- Y- CABALLO, .

    José
    ramón...

    YanıtlaSil
  4. @pabuç: şaşırma, sabrımızı taşima... su ile değirmen dönmez. çünkü..taşimasu bir japon kızıdır:)

    YanıtlaSil
  5. @bigaripwomen: oooo kimleri görüyorum.. cımtıstak... sahnelere çıkmışsınız bakıyorum üstad.:) sağol sağol ben seni biliyorum... akmaz kokmazsın. :p

    YanıtlaSil
  6. @kalüfer böcüğü: fotoğraf europan jigolo afişinden araklama:p

    YanıtlaSil
  7. @Dalgaları aşmak:)))) me too

    YanıtlaSil
  8. @jose ramon: ben de senin :p

    YanıtlaSil

Buraya yorum yazabilirsiniz. Niye yazmıyorsunuz?

Çok okunan yazılar