Kodumu oturtan kadınların burcu (ASLAN)




ASLAN BURCU KADINI (24 Temmuz - 23 Ağustos)

Aslında şu resmi gördükten sonra Aslan burcu kadını hakkında birşey yazmaya gerek var mı bilmiyorum. Aslan kadını işte aynen yukardaki gibi bir şeydir.  Aslan burcu burçların en aslanıdır en babalarındandır. Sizi kısa zamanda resimdeki arkadaşa çevirebilir.

Aslan burcu kadını için bir tek doğru vardır o da kendi doğrusudur. Ona istemediği, aklının yatmadığı hiç bir şeyi yaptıramazsınız. İnadı inat, tersi çok pistir. Taktı mı takar. Bi aslan kadını size takarsa da zaten Allah korusun derim başka da bir şey demem.

Aslan kadını neşelidir, enerjiktir, hayat doludur. Olaki hayata küser, kendini işe güce verir. Olmadık zamanlardaki enerjisine, performansına hayran kalabilirsiniz. Hayat mücadelesinde genelde başarılıdır. Ev kadını olsa bile hep iş dünyasına daha yatkındır. Yönetici vasıfları vardır. Kendi çıkardığı kriz ve bunalımlar hariç herşeyi iyi yönetebilir.

Sabır katsayıları da, sinirlenme ihtimalleri de yüksektir. Bazen tepeleri kolayca atabilir. Öfke nöbetleri yaşayabilirler. O zamanlarda aşağıdan almanız da kar etmez. En iyisi sakinleşene kadar bir müddet gözüne gözükmeseniz iyi olur. Zaten bir aslan kadınıyla beraberseniz kuzu gibi olmayı zamanla öğrenirsiniz.

Aslan burcu kadınları özünde vericidirler. Fedakar ve sahiplenicidirler. Sevdiklerini kurda kuşa yem etmezler, gerektiğinde bizzat kendileri yerler. Aslan kadınına yamuk yapılmaz. Yapılırsa ne kadar sabretse de sizi bir gün bi güzel benzetebilir. Aslan kadını öfke nöbetlerinde en çok kendi içine patlasa da, çevreye (size) hasar verici radyoaktif sızıntıları olabilir.

Aslan burcu kadınlarının marka takıntısı yoktur ama iyi giyinmeyi severler. Bakımlıdır, alımlıdır. Özgüvenleri yüksektir. Kısmen egoist sayılabilirler. Kendilerini beğenirler. fazla tevazunun cildi bozduğunun farkındalardır.

Paraya pek önem vermezler ama, iyi kazanırlar. Aynı zamanda tutumlu da sayılabilirler. Genelde aslan payını aldıkları söylenir ama öyle değildir. Kazandıklarını daha çok çevresindekiler için sarfederler. Vurdumduymaz değillerdir, insani hassasiyetleri yüksektir.

Aslanlar iyi sevgili, iyi bir  eş olurlar. Çoğunlukla uyumludurlar ancak son sözü aslanlar söylediği için zamanla sizi kendilerine uydururlar. Boynuzlu ve kuyruklu burçlarla pek iyi anlaşamazlar ama diğerleri ile araları fena sayılmaz.

Aslan kadınları sıcak kanlıdır, diğer insanlarla kolayca kaynaşırlar. Çocuksu bir cazibeleri, diri ve genç görünüşleri, enerik bir yapıları vardır. Aslan kadının asil ve kibar duruşunun ardında gerektiğinde laf sokabilme, dalga geçebilme, hatta lafıyla ezebilme yeteneği vardır. Dişiyim falan demez dilinin erdiğini diliyle, elinin erdiğini eliyle dövebilir.

Arada bir akıl vermeyi sever. Bazen bunu başkaları istemese bile kafa ütüleyici bir şekilde yapabilir. Aslan kadını pek yansıtmasa da hayata derin bir perspektiften bakar. Bazen düz mantıkla çok basit algılanacak bişeye taktığında, onu beyninde karman çorman hale getirebilir. Bunu sizle paylaştığında kafanızı beyninizi xebilir. Basit bir şeyi nasıl karmaşık algıladığını gördüğünüzde apışıp kalırsınız. Bu yüzden edebiyat ve "beni anlamıyorlar" diyebilecekleri sanat dallarına da yatkındırlar.

Yaptıkları işi iyi yapmayı sevdiklerinden dolayı, aslan burcu kadınlarıyla o iş de iyi yapılabilir...

ASLAN BURCU ERKEĞİ (24 Temmuz - 23 Ağustos)

Sanılanın aksine aslan burcu erkeği sıradandır. Pek bir özelliği yoktur. Dikkate almaya bile değmez. Ben size onun yerine YENGEÇ BURCU İBRAM'ını anlatayım.

Yengeç burcu İbram'ları yaşı kaç olursa olsun genç gözükür. Yakışıklı olmasa da Brat Pitt'den aşağı kalmayacak derecede kel değildir. Sohbetleri hoştur, neşelidir. Espri yapmayı sever. Arada pis bir melankolik ve ıssız adam olabiliteleri varsa da ilgi ve sevgiyle bu durumu aşarlar. Üçgen vücutları olmasa da, makul göbekleri vardır...

gelecek sayıda BALIK BURCU ile sürecek....

Bu yazıyı paylaş: :

26 Yorum var:

  1. Aslanlar üzerine yorum yapmıyıcam :)Balık burcunu bekliyorum merakla,balığım ya :)

    YanıtlaSil
  2. hahah yengeç ve aslan burcu asla anlaşamaz, kendimden biliyorum :)))

    YanıtlaSil
  3. @Ebruli: yarın balık pişircez:)

    YanıtlaSil
  4. @Hayal Meyal: Yanlış biliyosun bence:) 25 yılıma bahse girerim:p

    YanıtlaSil
  5. Balıkla Aslan da anlaşamaz,ama anlaşır işte ;)Aslan balığı ham yapar yoksa :)Balığın yücelğini bekliyoruz şimdi,ahh anlat anlat bitmez,öyle mükemmeldir balıklar :Pp

    YanıtlaSil
  6. @Ebruli: sanki gaz veriyon gibi:)) ne si var bu balıkların bu kadar mükemmellermiş. du bakalım yazim bi hele...

    YanıtlaSil
  7. :)"bu balıklar" dediğiniz biz oluyoruz efem.Bazen yunus bazen piranha :)

    YanıtlaSil
  8. AnTiPaTiK YoRuMCu20 Nisan 2010 17:47

    Yazıyı okuyunca hadi çık ,yorum yapmana gerenk yok hem bak seninle uzaktan yakından alakası olmayan bir burç tanıtımı dedim de ah geveze ben illaki bişeyler yazacam yaa tutamadım kendimi...Aslan burcuna lafımız olmaz (ki tanıdığım tüm aslanlar neşesiyle ve lüksüyle tanınır tarafımdan) benim asıl söylemek istediğim şu...Aceba diyorum bu yazı serisi burçları tanıtmaktan çok T.İ.O tevazusunu(!) anlatma serisi mi olmuş ?? yok demi olurmu öyle şey T.İ.O'nun işi gücü yok da bloğunda kendi burcunu anlatma mahiyetinde kendini methetmezzz...Ben de işte alışmışım kötü düşünmeye ;) Her ne amaçla açılmış olursa olsun okuyacaz seriyi ,almışız bi kere izlemeye :) Kaleminize kuvvet....

    YanıtlaSil
  9. @Ebruli: sazanları tek geçerim :p

    YanıtlaSil
  10. @Antipatik Yorumcu: artniyetimizi ortaya çıkarmayınız efem:)

    YanıtlaSil
  11. Ah tabii bazen de sazan :) Clupp

    YanıtlaSil
  12. üstad; öyle bir anlatmışsınız ki, insanın aslan burcu kadını olmak isteyesi geliyor.. tabi ,eğer gerçekten aslan burcu değilse..

    YanıtlaSil
  13. @EBRULİ: Aynalı Sazan mı:)

    YanıtlaSil
  14. @üryan: ormanlar kralının zodyakın da kralı olması normal değil mi:)

    YanıtlaSil
  15. Aşkolsun...
    Huncacık bir Akrep kadını yazısı yazıyorsun da aslan kadınına sayfalar düzmüşsün.

    cık cık cık
    esefle kınıyorum, çemkiriyorum vs. vs.


    Hem aslan erkeği beklediğimi bilmiyormusun sen. onun yerine yengeç erkeği istemiyoruz pankartları hazırlıyorum en acilinden. hıh

    YanıtlaSil
  16. @Efsa: eee aslan kadını bu. denizler mürekkep olsa karalar defter... yetmez ki:)
    özür dilerim ama ben aslanları tek geçerim...

    erkekleri de kadınlarına benzer herhalde. hiç aslan erkeki tanımadım ne bilim:p

    YanıtlaSil
  17. insanın "ah işte aynı ben" diyesi geliyor her seferinde.ortaya karışığız hepimiz aslında, ama kendimizden söz edilmesi pek gider ya hoşumuza, ondan mütevellit pek eğlendim okurken =)

    YanıtlaSil
  18. Vallahi doğru hepsi, ayna gibi olmuş; en azından ben buyum :))

    YanıtlaSil
  19. Selamlar,ben buraya blog isminizin hikayesini okumaya gelmiştim o yazıyı ararken bu yazıyla karşılaştım,tesadüfen oldu ama çokta iyi oldu,okudum okudum,yetmedi bidaaa okudum,ben neymişim be İbraam abi dedim :)
    yani bir aslan burcu olarak bu yazıya tepkisiz kalamazdım,bakın kalmadımda,çok sevdim yazıyı,hatta müsaadeniz olursa alıp blogumda yayınlamak istiyorum :) hani yani dost var düşman var,çeken var çekemeyen var,okusunlarda kimlen dans ettiklerini görsünler:)Aynı beni anlatıyor ya zaten aslan burcu olmaktan son derece hoşnuttum bir kez daha memnun oldum :)
    eğer izin verirseniz alacağım yazıyı,,,,alabilirsin demenizi bekliyorum:)

    YanıtlaSil
  20. @Gelibolu17 : ne demek seve seve... kullan tabi ki:)

    YanıtlaSil
  21. @Gelibolu17: ne demek seve seve. buyrun kullanın:)

    YanıtlaSil
  22. @nephe: aslansanız aynı sizsinizdir zaten. tutmayan yerlerinizi de yapıştırın:)

    YanıtlaSil
  23. @Sokak kedisi: Aslan da kedigillerin en aslanı zaten:) sensin...

    YanıtlaSil
  24. kalp yarası16 Ekim 2011 22:06

    BU KADARMI GÜZEL ANLATILIRDI, SÜPER YA BAYILDIM AYNI BENN:))

    YanıtlaSil
  25. sevgilim balık burcu erkeği ve tabiki de ben aslan burcu kadınıyım;

    çok iyi anlaşırlar ama araya bazen kıskançlık girdi mi kısa süre küs kalırlar ve zaman geçmeden hemen barışırlar bazen balık burcu kendi yanlışlarını doğru bilse de aslan kadını alttan alır ve sabrını sonuna kadar gösterir. hiç ayrılmazlar ... oldukça kuvvetli dayanıklı ve yoğun bir ilişki kurulması kolay değildir fakat bir kez kurulduğunda son verilmesi de oldukça zordur.

    seni çok seviyorum balığım :)

    YanıtlaSil
  26. Aynı benim kızımı anlatmışşın. Oda bir aslan burcu

    YanıtlaSil

Buraya yorum yazabilirsiniz. Niye yazmıyorsunuz?

Çok okunan yazılar