Ayakları yere basmayan kadınların burcu (BALIK)




BALIK BURCU KADINI (20 ŞUBAT - 2O MART)

Balıklar suda yaşarlar, bu yüzden de ayakları yere basmaz diye düşünebilirsiniz. Yok öyle değil, balık burcu kadınlarının akılları kafalarından bir karış yukarıda olduğu için ayakları yere basmaz. Balık burcu kadınları tam bir hayalperesttir. Hayata bakışı gerçeklerden ziyade, algıları, duyguları üzerindendir. Genelde yeşil ve mavi renkleri severler. Kendilerini küçümseme dışında pek kötü huyları yoktur.

Balık kadını özünde çok iyi niyetli ve merhametlidir. Dünyayı balıklar yönetse tam bir hümanizm hakim olur. Asla savaşlar çıkmaz, insanlar ölmez. Ancak bir o kadar da hayat mücadelesinden uzaktırlar ki; doğaya karşı bile bir mücadele sergilemediklerinden insanlık açlıktan ölüp gidebilir. Sıradan, rutin işleri sevmezler, hep hayal kurabilecekleri, heyecanlanabilecekleri şeyler ararlar.

Balık kadınları sanatçı ruhludur. Grafiker, ressam, yazar, müzisyen olabilir. İlgi görmeyi, şımartılmayı severler. Ancak biraz kuşkucu, biraz endişeli tiplerdir. Höt deseniz karamsarlığa düşebilirler. Her an bunalıma düşüp, kendilerini birşeylere kaptırmaları mümkündür. İçine düştükleri bu karamsarlıktan yine hayal güçleri ile çıkarlar. İnsanlarla kolay iletişim kurarlar, çalçenedirler. Sezgileri güçlüdür ve genelde yanılmazlar.

Balık kadınlarının hayal güçleri o kadar güçlüdür ki; külkedisi gibi bir ortamda da yaşasalar, bunu algılamak yerine kolayca hayal dünyalarında saraylar kurup, atlantislerde sefa sürebilirler. Ancak balık kadınlarının duygusal, hayalperest tavırlarına aldanıp madem ki balıktır, biraz alıktır diye düşünürseniz aldanırsınız. Üstelik balık kolay oltaya gelir gibi görünse de, kılçığı boğazınıza batabilir. Zaten kendini kandırma eğiliminde olduğundan, sizin pek bir şey yapmanıza gerek kalmaz ama balık kadını da gayet güzel sizi kandırıp, aldatabilir. Bunu da saf ayağına yatarak yapabilir.

Balık kadınlarının ruhen sarışın olmaları, doğal korunmaya muhtaçmış gibi görünmeleri, başarısız oldukları anlamına gelmez. Onlar kendilerini koruyan bir erkeğin kollarına sığınmayı, geçim kaygısı taşımadan iyi yaşamayı, iyi giyinip, iyi gezmeyi bilinçli olarak seçerler. Bu onların sanatçı ruhlarının özgürce üretebilmesi için bir gerekliliktir.

Her anlamda yemini, suyunu kararınca ve vaktinde verip, turşusunu kurup kokutmadığınız sürece, balık kadınlarıyla mutlu, mesut bir birliktelik sürdürebilirsiniz.


BALIK BURCU ERKEĞİ (20 ŞUBAT - 2O MART)

Balık burcu erkekleri de sıradan, sessiz sedasız, içine kapanık, hayalperesttirler. Ben size onun yerine YENGEÇ BURCU İbram'larını anlatayım.

Yengeç burcu İbramları duygusaldır, sevmesini, sevilmesini, sevişmesini bilir. Sanatçı ruhludurlar. Su grubu olduklarından arada sululuk yapsalar da, kalıcı rahatsızlık vermezler. Öfkelerini kontrol edebildikleri sürece kimseye zararları dokunmaz. Öfkelendiklerinde 5 dakika karasularından uzak durursanız eskisinden daha şeker ve daha tatlı olduklarını görebilirsiniz. Candırlar, ciğerdirler, kuzu sarmasıdırlar. Sarılınabilir...
Bu yazıyı paylaş: :

9 Yorum var:

  1. Can İbraaaaam, ciğer İbraaaam, kuzu İbraaaam, kuzu sarması İbraaam...
    Valla yengeç olucaana kuzu olsaymışın da çevirip yeseymişik seni :)

    Arnavut ciğerinide severim, sarılmam yerim:)

    Yok yok seni yemem. Sen şimdi olmadık bişeyin ciğerisindir olmaz... :))))

    YanıtlaSil
  2. bu seriye bayıldım ya hele erkek kısmını bağlayış, düzenli olarak ibraam'a :)))

    YanıtlaSil
  3. oğlak'a ne zaman gelecek yahu?

    YanıtlaSil
  4. @KYBELE F: aynısından istiyom. sek olsun:)

    YanıtlaSil
  5. @Aslı: Bayılın diye yazıyoruz zaten:) KIRMIZI.... reklamı gibi. düzenli olarak ibram'a evet:)

    YanıtlaSil
  6. @bad-ı esrar: alfabetik sırayla gidiyoruz. az kaldı

    YanıtlaSil
  7. Ah şu balık burcu kadınlarıı,çok mükemmeller çokk :Pp Ama ondan mükemmeli de varmış gel gör ki :)Yengeç burcu İbram.Olsun o da su, balık da su :)

    YanıtlaSil
  8. evet... her burcun ibramı iyidir ama yengeçi daha iyidir. süperdir. ultra mega hiperdir... iyidir.

    YanıtlaSil

Buraya yorum yazabilirsiniz. Niye yazmıyorsunuz?

Çok okunan yazılar