Yüzyılın buluşu: Aşkınız ölmesin



Ve nihayet...
Cep telefonu ve internetten sonraki en büyük buluş gerçekleşti. Üstelik bu seferki ruhlarımızı doyuracak, gönlümüzü hoş edecek bir buluş. İnsan vücudunda mutsuzluk hormonu olarak adlandırılan ve melankoliye de yol açan hormonu baskılayan bir ilaç üretildi.

Bilindiği gibi daha önce insan vücüdundaki genlerin ve hormonların cinsel yaşam ve aktiviteler üzerindeki etkisi bilimsel olarak ispatlanmıştı. Şimdi ise bu ilaç sayesinde aşkınızın sonsuza kadar sürmesi olası. Üretilen ilaç İngilterede ayrılmak üzere olan 132 çift üzerinde denendi. Deneklerden 86 çift ayrılmaktan vazgeçip, yeniden mutlu ilişkilerine dönerken, sadece iki çift ilişkilerini bitirdi. Geri kalanlar ise ilişkilerini yeniden gözden geçirmek istediklerini ifade ettiler.

Böylece bir zamanlar fenomen haline gelen "mutlu aşk yoktur" söylemi de tıpkı "aşkın ömrü 3-5 yıldır" söylemi gibi tarihe karışacak gibi gözüküyor. İlacın ülkemize ancak önümüzdeki aylarca gelebileceğini söyleyen yetkililer, şu an gerekli izin için bakanlığa başvurduklarını ve önümüzdeki yıldan itibaren ülkemizde de aşk acısı çekenlerin ve ilişkisi bitenlerin oranında ciddi azalmalar yaşanacağını belirttiler.

Tabi bu ilaç üretildiği için siz de çok sevindiniz değil mi? Artık ayrılıklar yok, aşk acıları yok, ihanet, terkedilmek yok. Bloglara yazacak konu bile bulamayacağız mutluluktan. Günümüzü gün edeceğiz sevdiğimizle. Yaşasın ne mutlu bize di mi?

Yok, yok, bu ilaç satmaz.
Emin olun satmaz. Kadın erkek demeden hepimiz, yana yakıla aşk acısından çektiklerimizi yazsak da, istemeyiz değil mi tükenmeyen aşkları. Azıcık hüzün olmadan, ayrılıp yeniden kavuşmadan ya da bazılarımız yeni sulara yelken açmadan duramaz değil mi?

Ne diyor du şair, ne kadar sürüyordu modern zamanlarda aşk acısı?

Bu yazıyı paylaş: :

9 Yorum var:

  1. En fazla bir yıl sürer 20. yüzyılda ölüm acısı demiş şair...

    O ilaç nerde üretilmiş, buralara gelene kadar kaçak olarak sokamaz mıyız memlekete:))

    Yok yok düşündümde gerçekten kullanmak istemem...
    Acı çekeyimde aşktan sebep çekeyim...
    Yataklara serilecek kadar mutsuz olmak isterim, o gittiğinde.
    O kadar sevmek isterim ki.................
    İlaçlar etki etsin istemem...

    YanıtlaSil
  2. ayrılıklar yok, aşk acıları yok, ihanet, terkedilmek yok.
    --
    Yoo bunlar var, hepde olacaktır, ama ilaçla acıları yok olacak demekki, devam edilecek ama yalancı ve içinde oyun ilaç olan bir birliktelik olacak demekki..

    Tükenmeyen Aşkı istersiz, ama ilacın tüketmeyeceği değil, insanın tüketmeyeceği bir Aşkı.. Çokmu imkansız gerçekten..çok ve tutukulu sevip, birbirine hep özenli ilgili olup, tüketmeyip üreterek katarak bunun için karşılıklı çaba göstererek yaşamak çokmu zor....

    YanıtlaSil
  3. laf sokan var :))) geçem yorumda da görmüştüm yazmamıtım.çok hoşşşş.

    YanıtlaSil
  4. Aşk olsun da acısına razıyız.Tükenmeyen aşka yürek dayanmaz ki.Kulaklarımı sağır eden gümm gümm şeklinde kalp çarpıntısı,göğsümdeki kelebek kanat çırpışları..Yürek dayanmaz yok yok.
    Bu filmi beğenmeyen bir tek benim sanırım.Filmde görmeyi,kitatan okumayı sevmiyorum ben.Yaşamayı seviyorum.

    YanıtlaSil
  5. @KYBELE F: şiir için teşekkür ederim. şimdi 1 yıl sürer mi onu da bilmiyorum gerçi ama. bu arada ilacın adı "ibramorfin" :) miş. çakma bloggerin çakma ilacı tabi. vurgu yapmak istediğim bu ilacı pek istemeyeceğimiz yine yeniden aşık olup acı çekmek isteyeceğimiz yönündeydi...

    YanıtlaSil
  6. @Onuncu köyün adamı: haklsın aslolan ilaç değil insanın insana ilaç olması... zor belki ama imkansız değil.

    YanıtlaSil
  7. @EBRULi: vitrinde bir elbise gibidir, kitaplardan okunan, filmlerde izlenen. ne kadar güzel olursa olsun giyinmeli o elbiseyi.. yorum için teşekkürler..

    YanıtlaSil
  8. @EBRULİ: Laf sokan:)) yorumlarıyla katkıda bulunan demek istemiştim:)

    YanıtlaSil
  9. evet aşk acısı güzel derlerdi bende çekmek isterdim ve tam bi yıldır cekiyorum hemde onunla olduğum halde yemeden içmeden kesilecek antidepresanlara başlıcak evdeki işdeki herkezi yakıp yıkana kadar ve hata çevremde tek bi insan bırakmayınca kadar çektim eyer 1 yıl öncesine dönebilseydim şöyle derdim kendime ne aşk isterim nede acısını eyer bi tercih sunulsaydı bana ben aşık olupda böle acı çekmekdense yanlız ama huzurlu olmayı seçerdim çok yanlış birine aşık olup çok yanlış acılarla sınandım ve hala devam etmekdeyim sadece sabır diliyorum elimden başka hiç bişi gelmio çünki..

    YanıtlaSil

Buraya yorum yazabilirsiniz. Niye yazmıyorsunuz?

Çok okunan yazılar