İlk cinsel deneyim



İtiraf ediyorum ki "rating" kaygısı taşıyorum. Yurdum insanı, kahir ekseriyetle ve değişmez, değiştirilmesi teklif dahi edilemez biçimde, bu konulara meraklı, "cinsellik" her daim rating alıyor.

Ne zaman "akıllı uslu, oturaklı" bir şeyler yazayım desem ratinglerim sürünüyor. Bir kaç hatırlı dost dışında okuyanım olsa da yorumlayanım çıkmıyor. Orasını burasını, kılını tüyünü dünyanın merkezine alan, "çiğ ya da pişmiş yediği, içtiği kadar, yedirip içirdiğini de yazan" insanları kıskanıyorum arkadaş. Ne yalan söylemim.

Oysa ne zaman ipin ucunu kaçırsam, "deniz seviyesinin altına insem" aranan blog yazarı olup çıkıyorum. Demek ki "halk" bunu istiyor. Kendimi assolist kompleksine kaptırıp "siz istediniz de ben vermedim mi" canlarım havasında yazasım geliyor. Sonra tırsıyorum.

Oysa, "benim boyum kimin oğlundan kısa" değil mi? Gerçi canım memleketimde ratingler dağların yüksekliğine göre değil, kuyuların çukurluğuna göre ölçülüyor. Yani bu konuda bir kadın , erkek eşitsizliği söz konusu. Dişi kişiler daha çok okunuyor konu cinsellikse. Öte yandan “Ört ki ölem” kabilinden görmezden geldiğimiz bir sürü toplumsal kabahatimiz "kadına yönelik şiddet, çocuk istismarı" rating almazken, "açılım"ın her türlüsü pek moda. Aç da, istersen ülke sınırlarını, istersen etek altını aç. Geçer akçe madem bu, bizim de az çok o taraklarda bezimiz olmuştur geçmişte. Buyurun işte bugün yazıyorum, meraklıları da okusun.

İlk cinsel deneyim herkesin aksine çok geç vuku buldu. Önceleri gerek korkaklıktan, gerekse denk gelmediğinden bu konulara eğilemedim. Gerçi içimde, uyanan bir ilgi hep vardı ama kısmet 30'lu yaşlara imiş. Ne yapalım, geç de olsa tecrübe sahibi olduk.

Karlı bir kış günü, taşradaki yeğenim bize misafir gelmişti. Elektriklerin kesilmesinin çok da anormal olmadığı günlerdi. O akşam bir arkadaşım da vardı aramızda. Yani 3kişi bir arada sohbet ediyorduk mum ışığında. Ortam biraz kasvetli duruyordu. Laf lafı açtı ,derken yeğenim dedi ki " Abi benim bir Cin'im var." Öyle de kasılarak söylüyor ki eşek herif zannedersin "limuzin"im var diyor. "Hadi len!" demedik, "anlat hacı" modunda devam ettik.

Bizimkisi başladı anlatmaya. Biz sordukça o gazı alamadı salladı da salladı. Daha doğrusu biz salladığını düşünüyorduk. Neymiş efendim "kız" mış "cin" arkadaşı, ama sadece "arkadaşlarmış. Adı "cannuyeş mi, matubeş"mi öyle sallama garip birşeydi. Meğer zaten "cin"lerin adları bizimki gibi olmazmış. Bu "3 harfli" arkadaşlarla bir kere kanka oldun mu, çağırınca kolayca gelirmiş aslında.

Sohbet ilerledikçe bizim canımız sıkılmaya başladı. Tamam, elektrik yok diye TV izleyemiyoruz ama "cin tonik" kadar kafa yapmaya başladı olay. Tabi o zamanlarda "Turkcell henüz - Cincell ya da Cinephone" hizmeti de vermiyor. Ortalıkta cirit atan "Medyum Memiş'le Keto'"dan başka bu konuda tek bildiğimiz "Cine5" onu da elektrikler kesik olduğundan izleyemiyoruz. "Yetti be hacı" dedik sonunda. Ama yeğen durmuyor "Abi istersen çıkarıp göstereyim" dedi. "Hop, ne oluyoruz" derken, "hani göster nerde?"ye çevirdik biz olayı.

Orta yere bir sehpa koydu bizimkisi, klasik ritüeller, kâğıda alfabedeki harfleri yazıp dizdi sehpaya, ortasına yerleştirdi rakamları, en ortaya da bir kahve fincanını ters kapatıp koydu. Ortam zaten karanlık, mumu da biraz öteye koyduk.

Yeğen önce bir kaç dua okudu, kısa birşeyler. Dediğine göre "3 kulhu, bi elham" ile bile gelirlermiş. Derken soru cümleleri kurmaya başladı. Geldin mi, geliyon mu? tarzında. Sonra üstünde üçümüzün işaret parmağı olan fincan başladı hareket etmeye...

Devam Edecek...
----------------------
Not: Olay sallama değil, gerçektir.
Bu yazıyı paylaş: :

20 Yorum var:

  1. Bi önceki post'un yorum kısmı arıza çıkardı yorum yapamadım oraya :) Aklıma gelmişti kii evet gelmiştiii böyle bi kelime oyununa bizi hapsedeceğin :) Karnıma ağrılar girdi cinsel'in açılımında, çok yaşa emi ipraam :))

    He bilinen anlamıda ilk cinsel deneyimini yazmayacağını da biliyodum pek tabii ama bunu da beklemiyodum sanırım çok güldüm :))

    Devamını da bekliyoruz merakla geldi mi gelmedi mi :)

    Gelince naptınız cinselmi takıldınız merak ediyorum evet :)

    Arayı uzatma yaz devamını da en kısa zamanda :))

    Eline sağlık.

    YanıtlaSil
  2. ohaaaaa merak icindeyim cabuk gelsin diger bölümler lütfen:)

    YanıtlaSil
  3. bende ilk deneyimimi yazdığım için üstüme alındım cewap werişim bu yüzden...
    benim raiting kaygım yok.dudaklarını nasıl yaladı ters çewirdi düz şey yaptı bilmem ne bunlar diildi anlattıklarım.
    sadece hissettiklerimi we yakın çewreme anlatamadıklarımı duygularımı yazdım.
    ha dikkat edersende yorum yapan 2 kişi oldu...kimse ağzından salyalar aka aka eli çükünde okumuyo (gerçi bilemem okuyanıda wardır)
    ama sorarım ey pornoların salisesini ezberleyen yurdum insanları cinsellik en mahrem en gizli tutulan şeyken dilimiz şişipte yazmayalımmı 2 kelam...
    olaya bu kadar sığ yaklaşman şaşırtmadı beni.bu düşünce yapısına sahip olan insanlardan hiç hazzetmedim hazzetmicemde...
    ister kusuruma baaak ister bakma...
    bayık bayık sewgilim beni bilmem naaptı yok dedikodu yapıyolar benlen ilgili böhhüüü şiir yazayım azcık felsefe yapayım diye kasıntılarım olmadı olmicakta...
    çemkirdim rahatladım yazıyı yazarak bu imkanı werdiğin için teşekkürler=))

    YanıtlaSil
  4. Eeeee İbrahim Ortaç eeeeeee????
    Bu mu yani(!)
    Öyle başlık vermekle olmuyor ama(!)
    Yazının sonunu nasıl getirdiğimi bilemedim (!!!!!)
    Heyecanla bekliyorum (!!)
    Gerçi bir sen eksiktin ya neyysssssseeeee!!!!!
    Senin fantazi dünyanı da varsın bilsin yurdum insanı(!)
    Özel denen şey kalmasın. Tabi canım kalmasın...
    Offf!! Daraldım! Yaz(p)ma yaaaa!!!!
    İstemiyorum!!!
    Ben benim İbrahim Ortaç'ım kimseye benzemesin istiyorum :(((((((((((((

    Yazmazsın yazmazsın...
    Ya da yazarsın yazarsın...
    Sen yine kelimelerle oynarsın..
    Ben de burda yine oturduğum bu koltukta keyifle okuyayım...

    YanıtlaSil
  5. Bigaripwomen: Ne demişler "kahve bahane"... Maksat birşeyleri paylaşmak ve eğlenirken düşündürmek mi diyorlardı. Yok fazla düşünmek de iyi gelmiyor bünyelerimize. Yazalım bakalım dilimiz döndüğünce...

    YanıtlaSil
  6. Pilli Cadı: Çok yakında... bu cin-emada:)

    YanıtlaSil
  7. Zerzewat: Üstüne alınmana gerek yoktu ama madem ki alındın ve cevap verdin. Okudum teşekkür ederim.
    Yazım tarzımı ve düşüncelerimi okuduklarından ne kadar algıladığını bilmiyorum ama peşinen söyliyeyim ki İbrahim Ortaç kimseyi düşüncelerinden ya da yazdıklarından ötürü yargılamaz. Küçük dokundurmalar yaptığım doğrudur ki en çok da kendime yaparım bunu ancak insanları küçümsemem, rencide etmeye kalkmam, bir takıp ahlaki vaazlar verip yönlendirmeye ya da suçlamaya kalkmam. Ben kendisi himmete muhtaç bir dedeyim, kaldı ki aleme himmet edeyim...
    Yazdıklarına gelince, insanlar blogları tabi ki birşeyleri paylaşmak adına açıyorlar, bunlar da hiçbir okuyucunun keyfince olmak durumunda değil, dilediğince yazabilirsin ve beğenmeyen küçük oğluna almasın dersin olur biter. Bu konuda seninle hemfikirim. Hatta blog dünyası öyle bir ortam ki felsefe yapıp, akıl fikir de verebilirsin. Sahte şeyh de olursun, peygamberliğini de ilan edersin kime ne? Benim sadece takıldığım senin deyiminle "Olaya bu kadar sığ" yaklaştığım kanısına sahip olacak kadar derin okudun mu acaba yazdıklarımı. Bir sığlık var belki günümüzde orta yerde ama o benim yazdıklarımda olmasa gerek. İstediğin zaman çemkirebilirsin bundan gocunmam bilesin. Ne demiş şair "beni bir sen anladın, sen de yanlış anladın":)) Herşey gönlünce olsun dilerim.

    YanıtlaSil
  8. KYBELE F: Sevgili kybele F. Kesmedi sanırım yazdıklarım. Bir küçümseme edası mı algıladım ne. Bu konu sakıncalı konu biraz haliyle. İnsanı "cin" çarpar gibi çarpar:)

    Kelimeler, evet oynamayı seviyorum. kimseyi incitmeden kırmadan, durmak yok yola devam...

    YanıtlaSil
  9. İbraamm Abi, "rating" dedikleri şey yenilir mi? içilir mi? nasıl bir şeydir bu melet?
    Belden aşağıya takıldığında daha iyi mi çeker bu ölçüm cihazı.
    Herneyse nedense boşver ibraam ağabey.
    Sen kelimelerinle oyna bizde yorumlarımızla oyuna eşlik edelim.
    yaklaşık 3 aydır blog sahibiyim. Birçok blog okudum her telden ama senin yerin bir başkadır benim için.
    Çünkü ilk blogunu okuduğum yazar sendin. Postun adı: ''İbraham ne yaparsa en iyisini yapar'' diye bişeydi. Aklıma birden o geldi. Sen neyaparsan eyii yapıyorsun ibraam agabey! Bırakda diğerleriyle arandaki farkı fark etmek bizim gibi yazdıklarının farkına varanların olsun.
    Ayrıca yorum sayısı hit için tek başına ölçütmüdür tartışılır.Bazı yazarların yorum yapamaz raporları olduğunu sanıyorum.
    Herneyse bende çok geveledim.
    Sözün özü; İnme ağabey aşağılara kelimeler sonra yetim kalır.

    SAygılarımı sunarım...

    YanıtlaSil
  10. Facebookta ''İbraam Agabey kimseye benzemesin'' diye bir grup açmak zorunda bırakma bizi.
    Böyle daha güzelsin :)))

    SAygılar...

    YanıtlaSil
  11. İbrahim Abi, sen böyle de müthişsin ya :) seni tanıyan tanıyor zaten. Bu arada sayfana girerken "ilk cinsel deneyim" i görür görmez anladım altında başka bir şey olduğunu. Ama CiN sel deneyim olacağı aklımın ucundan geçmedi. Kimbilir google aramalarında kaç kişinin aramasına takıldın.. OOOhh iyi olmuş onlara :) yazının devamını heyecanla bekliyorum. Selamlar

    YanıtlaSil
  12. Mmmmm şey, ben dün çok sinirliymişim coşmuşum :)
    Hem senin ilk cinsel deneyimin nasıl olur kiiiii...
    Ay bekliyorum, yine laf ebeliği yapmanı bekiyorum. Hadi gelsin İlk cinsel deneyim -2...
    Beklemedeyim.
    Hem bizim İbrahim abimiz kimseye zaten benzemez grup açmaya da gerek yok hıh :))))))))
    İyi bir hafta sonu dileğimle...

    YanıtlaSil
  13. Pee ne kadar büyüttünüz olayı yahu :))
    Tartışmaya dökülücek bu mevzu ratingler tavan yapıcak :)

    Affınıza sığınarak bu yazının benden sonraki yorumcularına "hehe anlamamışmıki bu" diyerek sırıtıyorum :) He pilli cadı hariç o anlamış aşikar :))
    Alınmaca yok ey yorumcular, sırıttım işte napim.

    Ey Sözün Özü sözüm sana, ibraam yaparsa iyisini yapar evet :) Bu yazıda en iyilerdendi sen gönlünü ferah tut zaten kimseye benzemez :)
    Kelimelerle kedinin fareyle oynadığı gibi oynayıveriyo ellemeyin :))

    Kendimi avukatın gibi felen hisettim savunmaya geçince ipraam. Haddime mi bilmem ama açıklama gereği duydum işte.

    YanıtlaSil
  14. Sözün Özü: Teşekkür ederim. Rating lafı geyiktir zaten. Neticede eleştirdiğimiz arkadaşlar da biz de kendi düşüncelerimizi paylaşıyoruz. Güzel olan hem kendimiz rahatlıyoruz, hem de okuyucularımızla bir şekilde iletişim kuruyoruz. Yazsın herkes gönlünce kimsenin tavuğuna kış dediğim yok zaten. Sağol güzel düşüncelerin için arada ben de bakınıyorum bloguna. Şu doğum gününde kim ne halt etmiş kaydetmişin ya bloguna hoşuma bile gitti. Kağıt masrafı olmasın di mi:)

    YanıtlaSil
  15. Sözün Özü: Facebook'da açılan gruplardan çıkmak için bunalım geçirirken aman bir de sen grup açma:) Zati grup lafı bize ters, racona ters :p

    YanıtlaSil
  16. Mutluysamnehoş: teşekkür ediyorum. Arayan buluyor değil mi. Mevlasını da İbram'ını da. Ayrıca resimdeki kızlar da "Chin" li :p

    YanıtlaSil
  17. KYBELE F: Ver gazı, ver gazı:)) Dur bakalım ilham gelsin yapıcaz birlikte bişi:) Madem başladık geri dönmek olmaz yazıcaz mecburen...

    YanıtlaSil
  18. Bigaripwomen: bi garip womensin wesselam:) Teşekkürler bütün dostlara. Al gülüm ver gülüm bak biz de yorumlaşıyos ne güzel. Acayip yazıyom ben, müthişim uvvvv, abooowww di mi:) sağol lütfettin abi...

    YanıtlaSil
  19. Epeydir okumuyordum İbram yazılarını, ilk birkaç paragraf ilaç gibi geldi. Kızgın kumlardan serin sulara atlamak gibiydi adeta. Oh mis.

    YanıtlaSil
  20. SarhoşKedi: Özlemişim seni:) neredesin firuze... gel oku yaz arada. bak insan okumayı yazmayı da unutabilir zamanla. kedilbilgisinden sınıfta kalırız sonra:) di miyav:))

    YanıtlaSil

Buraya yorum yazabilirsiniz. Niye yazmıyorsunuz?

Çok okunan yazılar