En çok ben izleniyorum, gerisi yalan



E
vet. Resmen trip yapıyorum.
Bana ne yaaa. Herkesin blogunda izleyicisi benden çok. Mayıstan beri şuradayım hala şöyle bir 4 haneli izleyici kitlem olamadı. Olacağı da yok bu gidişle.

Madem öyle. Ben de izleyicilerimi altalta toplarım arkadaş.Ne yapayım yani. Boyutu değil ,işlevi önemli diyemiyecek kadar egoya sahibim. Yanarım yanarım hesabını tutamadığım, silip attığım eski sitelerimdeki izleyicilerime yanarım. Acaba ne yapıyorlar şimdi. Benim yazılarım yerine kimleri okuyorlar. Onları yüzüstü bırakıp gittiğim için bana kırgın, dargın mıdırlar acaba? Ah ah... Ben sizleri silecek adam mıydım. Hep ................ yüzünden.

Ama olsun demokrasilerde çare tükenmez. Buluruz sayısalda tutturmanın bir kolayını.

Onca blogum var. İzleyicilerimi toplarım. Atbaşı öne geçerim. Egomu okşarım. Hep ben mi çatlayacağım hasetimden. Biraz da Siminya çatlasın :p

Aha! İşte buyrun topladım.

CANIMDAN SEVGİLİ, PEK
KIYMETLİ İZLEYİCİLERİM:
----------------------------------

Kuyruk acısı 271
Gossip İbram 125
Sensiz kelimeler 50
Ramazan pidesi 29
Laf söyledi bal kabağı 19
Mahalle baskısı 18
Foto fal 17
*******

İsmi lazım değil 208
Adı bende saklı 39
Bu da benim 12
Bilmeseniz de olur 7
Dünyada söylemem 4
Bunu kimse okumasın 1
Bir tanesinedir (Mmb) 1
-----------------------------------
Blogger izleyicilerim  801

Blogger dışı site-I      905
Blogger dışı site -II   484
Blogger dışı site -III    21
Blogger dışı site -IV    14
Gazete okuyucuları       ?
Rss ile takılanlar ......     ?
----------------------------------
Diğer izleyicilerim    1424

Oh! ya:))) Relax oğlum ibram. Niye üzülüyon kıl, tüy, yün, kuku, sin, kaf farkı ile  herkese geçildim ve ezildim diye. Baaaak totalde: 2225 den fazla kişi seni izliyor. Heyoo! yaşasın.  Sanal alemin bi krolı da sensin. En uzağa sen de şeediyorsun artık.

Aa.. Asıl 2 sadık izleyicim daha var. Onları hep unuturum ama onlar beni izlemeyi hiç unutmaz. Gece gündüz 7/24 gözleri üzerimdedir.

"Kiramen Kâtibin"
İşte asıl şimdi ..oku yedin İbram!...
Bu yazıyı paylaş: :

26 Yorum var:

  1. ahahh :) ibram abi valla seni izlemeyen kendi kaybeder :P bak benim 1 blog toplasan çıkarsan 12 izleyici, onlarda izliyolar mı izlemiyolar mı Allah bilir :))

    YanıtlaSil
  2. izleyici sayısına baktım da benim blogdakinin neredeyse dört katı. Allah gözünü doyursun be abi. :D
    Şaka şaka, Allah daha çok izleyici bversin inşallah...

    YanıtlaSil
  3. benim izleyiciler de bi alçalıyolar bi yükseliyolar anlamadım valla "seviyo, sevmiyo,seviyo,sevmiyo" olayına mı girdik nedir yani :D
    ben seyirciye seyirci demem yorum neyin yapmayınca ayrıca da. :D

    YanıtlaSil
  4. Hahaaaa nerden aklına geldi ipraam.Aşaalık kompleksi yabmışsın resmen ay geberdim gülmekten hee:))) Bide anlamadığım aşağıdakiler var ki beynime fiti soktun :) hadi eyvallaaa :)

    İsmi lazım değil 208
    Adı bende saklı 39
    Bu da benim 12
    Bilmeseniz de olur 7
    Dünyada söylemem 4
    Bunu kimse okumasın 1
    Bir tanesinedir (Mmb) 1

    YanıtlaSil
  5. Hay Allah çok eğlendim ben bu yazıyı okurken...
    Nerden aklına gelir böyle şeyler bilmemki...
    Sen beni güldürdün Allah'ta seni güldürsün...

    YanıtlaSil
  6. rakamları boş verin. gönülden izleyiciler var bir de onların yerini kimse tutamaz :)))

    YanıtlaSil
  7. Ben de senin yolunda hızla ilerliyorum durumum ama çok vahim 32'de kaldı izleyici sayım.Ne garib bir şeymiş bu reyting kaygısı yahu.... Yüzüne bakmadığım tiplere şirin gözüküp blogdan bahseder oldum belki izleyici olurlar diye

    YanıtlaSil
  8. @mutluysamnehoş: maksat izlenmek değil zaten. tabi ki hoş bir şey ama haklısın. al gülüm ver gülümden öte bir şeyler olmalı.

    @mr_lonely: göz doysa amerikanın, para babalarının gözü doyacak. çoğaldıkça daha istiyosun ama sosyal mesaj da veriyos dikkat:p

    @Leah: beklentileri karşılayamıyosun demek ki:p ya da umduklarını bulamayıp hayal kırıklığı yaşattıkların mı var :P

    YanıtlaSil
  9. BigaripWomen: Rakamlar sallama değil gerçektir. Bloglar da... Bu da sana ipucu olsun:)

    KYBELE F: Bir kahkaha bir kilo pirzola mı diyorlardı. E-diyet işte bu:)

    YanıtlaSil
  10. beenmaya: rakamları pek umursamadığımı farketmişsinizdir sanırım. evet gönül dostları iyidir:))

    YanıtlaSil
  11. kornfileksli, çeçeron, hazımsız bataklık kurbaası! bana gelene kadar daha bi sürü popüler blog var gidip acetoyu kıskansana, hem senin cinsinden cinsine tükürdüğüm!
    anacım beenmaya doğrusun diyo yırtma götünü başını, blogcu için sayısaldan çok sözel önemli.
    hileci hurdacı siğeaaa

    YanıtlaSil
  12. bucera: Gerçekten kayda değer bir blogunuz var ama neden öyle takıldınız kaldınız efendim. Sanırım hasta'larınız belli bir sayıdan sonra izleyici kabul etmeyeceğinizi düşünüyorlar herhalde:))

    YanıtlaSil
  13. @Siminya: ilk göz ağrım, mihenk taşım. itiraf ediyorum bir murat bozu kıskanıyom bi de seni:) kendi cinsinden diosun bi de. Ben kendi cinsimden bi tek kendimi seviyom. Nan şu blog alemi ne cins oldu. Neredeyse karşı cinse ilgi duymak ayıp, tu kaka olucak. "Aaa İbram bey siz gay dil miydiniz? tüüü tüüü çok yazıkkkk" Üstelik hani eşittik, halklarımız ve haltlarımız kardeşti. Bu ayrımcılık nerden çıktı.
    Hile hurda olayına gelince bi ara tek tek sayalım istersen. Sen dudak koyup üste para verirken hile olmuyo da ben mi hile yapıyom. Bak gör sen ben daha neler vercem:p seni geçmek için... Oh! ohhh :))

    YanıtlaSil
  14. bana cevap verme bana cevap verme!! dudakta hile yoktu benim dudağımdı fotoşop falan iddiaları oldu yalan!!!!!!!!!!! daha iyileri vardı en çirkinini koydum hahah. ben varya istesem o kampanyayı tam bir seo curcunasına çevirirdim barış ünver gibi (bakınız beyni bileşken olan blogcu) ama utana sıkıla altlara sakladım linki.. yav niye anlatıyomki sana bunları kıskanç hebele! şirret hübele! kıskan beni :)

    YanıtlaSil
  15. @Siminya: Zaten yeterince çatlak'ım daha fazla çatlatma beni:p. Sana kızıp kestiresim geliyo zaten. Assolist kompleksine kapıldım senin yüzünden. Diyetlere girdim. Ekmekten sudan kesildim. Sabah akşam ne yediğimi bile bilmiyom. Dudak gerçekmiş. Peh ben dudağımı koysam kim bakar. Haksız rekabet bu:)) Çabuk en cücük İbram başka büyük yok die itiraf et blokunda:))

    YanıtlaSil
  16. kiramen katibinden sonraki sadık izleyicin de ben olmalıyım :D alemin kralı geliyooo!

    YanıtlaSil
  17. bu arada sayıyı +7 yapalım gerçi birkaç blogunuza izleyici kısmı açılmadığı için eklenemedim ama çalışmalarım devam etmekte. gün içinde onu da hallederim sanırım :))

    YanıtlaSil
  18. Efendim İbraamm ortaç kayda değer blog fikri karın doyurmuyor gönül reytin diliyo.Reca etsem beni izlediğim bloglar arasında alsan bi reklam yapsan ha? yap bir iylik be hacı..Lütfeen lütfenn lütfenn (en şirin ses tonu göz kırpma falan....)

    YanıtlaSil
  19. bi dost: "Kiramen Katibin" 2 kişi gerçi ama:) senden sadık olmaz da "sıdıka" fena olmaz:) şo tarafa alalım:p

    YanıtlaSil
  20. beenmaya: şehirde beenmaya 7 kaplan gücündedir derlerdi de inanmazdım:) ekledik efendim. beni izlemek kolaydır efendim:) CIA bile hiç zorluk çekmedi:p

    YanıtlaSil
  21. bucera: erkek okuyucular ve kadın yazarlar için sihirli kelime "erotizm" efendim. ben bir linkleyeyim sitenizi "dr.iye civanım" diye bakın neler oluyor:))

    YanıtlaSil
  22. Birini bildim ipraam, da diğer altısı hala sırra kadem :) Bulurum bilirim bilesin. :Pp Ayrıca dedektifler felen akrep burçlarından çıkıyomuş genelde hehe :Pp Gözdağı virdim gidiyorum :))

    YanıtlaSil
  23. Efendim benim bloğumda erotizm kokmaz .Koksa koksa ter ,ayak ilaç kokusu kokar algılayan birine de delilik .Durumum ümtsiz yani sayın İpraam Ortaç

    YanıtlaSil
  24. ya ben de ne güzel 70i geçmiştim, bi yazı yazdım gene 70e düştüm yaa :))

    YanıtlaSil
  25. @bigaripwomen: sen akrep miydin kız? tırstım bak şimdi. ben seni balık eti, pardon burcu sanıyodum:)

    @bucera: captagon kokuyosa, öyle hit alırsınız ki siz de korkarsınız:P

    LoveMeorLeaveMe: olsun düşmez kalkmaz bir Allah. aslolan 4 kişidir. Onlar da bir gün ölürsek sırtlarında bizi taşıyacak dostlar...

    YanıtlaSil
  26. kalp yarası20 Ekim 2011 14:23

    Abi ben bloga yeni katıldım şu an alıştırma aşamasındayım.allah rızası için banada bi kaç izleyici toplarmısın :))topu topu bir izleyicim var o da yine ben..hihihi..blogunuda fırsat buldukça izlemeye çalışıyorum katkım olduysa ne mutlu:))

    YanıtlaSil

Buraya yorum yazabilirsiniz. Niye yazmıyorsunuz?

Çok okunan yazılar