Islak imza ve ıslak don




Malumunuz demokratik açılımla, irticaya önlem planı haberleri at başı gidiyor. Ha bir de domuz gribi var gündemimizde. Ben de bu konuda yazmasam olmaz demiyorum, yazmıyorum hatta. Ancak bir başka gelişmeden sizleri haberdar etmek istedim.

Hani nette başına gelenler bilir. Hayran kitleniz arttıkça size gıcık olanların sayısında da artış olur. Herkes kümeste “elde var 1” saydığı tavuğunu kıskanır veya sizi “elde 1” görmeye ve hareketlerinizi denetim altına almaya, sahiplenmeye başlar.

Ayrıca maziden gelen birileri, sizi irdeler kurcalar, hesap sorar, aba altından yaba gösterir. İşte son 1 aydır paparazzi bültenlerine düştü mü bilmem de "ibramın kimliğini açıklıyoruz" İbram o değil de budur. "En hakiki İbram bizim İbram" kabilinden ufak tefek mailler alan yorumcularım olmuş. Ben de bu vesile ile bir açıklama yapayım istedim.



Efendim bendeniz hiç bir zaman kimliğimi saklama gayretinde olmadım. Ancak "The İbrahim Ortach" kimliğinin sanal, fake bir kimlik olduğunu her fırsatta söyledim, yazdım. Hatta merak edip soran her Allah'ın kuluna da kimliğimi açıklamakta sakınca görmedim. Bu yüzden “ha… hımmm…” diyerek, karasularımdan pupa yelken başka ufuklara giden birçok hayranım da oldu. Gitmelerinde de bir beis görmedim. Beklentileri farklı olanların, "Ne umdum ne buldum" demeleri de en doğal hakları efendim. Ne yapsınlar ağzında dişi kesmeyen, kafeste kuşu ötmeyen şu garip ihtiyarı…

Sözün özü ekli resimde de görülebileceği üzere "İbrahim Ortach"ı takdim eden mailler almışsanız "ıslak imzalıdır" efendim. Yani kuvvetle muhtemel bir kuyruk acısı kaynaklıdır ve referanslanan diğer blog da bana aittir. Ama sizin merakınız varsa olayın aslını bana sorabilirsiniz. Ben size söylerim zaten. Bugüne kadar soran herkese söylediğim gibi.

"İbrahim Ortach" profil güncellemesinde de görüleceği üzere hepinizin abisi, amcası, dayısı , halası teyzesi olabilir. Hatta sevdiğiniz bir insan da olabilir ama sevgiliniz olamaz çünkü her ne kadar arada acıkan geyiklerinize yem atmış olsa bile İbrahim’in gönlü giriş ve çıkışlara kapalıdır efendim. Boşuna girmeye uğraşmayın, girip de çıkamamak da var işin içinde.

Arada sırada dünür gönderip, "Ulan İbram seni evlendirelim, dünyada mürüvvetini görmeden gözümüz arkada gitmeyelim. Öteki hatunlar da bize kalsın" diyenler oluyor. Bir çift sözüm de onlara: "Bütün gönül koyduğunuz hatunlar sizin olabilir. Gözü olanın gözü çıksın."

Zaten İbram abinizin çoluk, çocuk çombalaktan oluşan yeterli sayıda sevgilisi vardır. Yenisine de gerek yoktur. Ayrıca mer'i kanunlar buna müsait de değildir efendim. Akımız, partimiz bu işi de demokratik bir açılımla hallederse, haber verin ben de izin alıp, tekliflere açılayım...

Son söz olarak, kimse yazılarımızı, şiirlerimizi felam okuyup, yanıp tutuşmasın. Neticede yüreğimizdekileri paylaşıma açtık burda kendimizi değil. Ayh, Oghhh!" İpram bana şiir yazmış, âşık olmuş, içi geçmiş felam sanmasın efendim. Bildiğiniz gibi arada serseriliğim tutuyorsa da kimsenin tavuğuna kışş, buzzerine push demiyorum.

Anlaşıldığı üzere malum belgede ıslak imzanın sahibi "A.Dursun Çiçök olmasına karşın (sözümüz meclisten dışarı) bazılarının donunda gördüğü her ıslaklığın müsebbibi “The İbrahim Ortach” değildir efendim…

Saygılarımla
Bu yazıyı paylaş: :

8 Yorum var:

  1. helal olsun ibrahim abi. gerekirse ayarında kralını verirmişsin.


    "Boşuna girmeye uğraşmayın, girip de çıkamamak da var işin içinde" tuttum bu lafı...

    YanıtlaSil
  2. -devir bozuk insanın iyisi var kötüsü var kıskancıymış fesadıymış.. diye altın gününde kısır yiyen teyzeler gibi ağzımı şapırdatarak yorum yapayım... tio, hımm tio profil değişti yani bu vesileyle? çıksın abi çıksın gerçekler herkes kimdir kimdirdir açıklasın!! tabi buda kemal kılıçdaroğlu çıkışı gibi oldu :) baştan alıyom

    sadece blog yazalım arkadaşlar, abartmayalım sığınaklara koşacak kadar mühim bir doğal felaket yok, bi adam yada bi kadın var beleş bi site ve yazı var hepsi bu, relaks!

    YanıtlaSil
  3. gerçek kimliğini öğrenince uzaklaşan insanlar herkese rastlıyo bi yerde. komik oluyo, gülüyorum ben onlara genellikle.

    YanıtlaSil
  4. "Ayh, Oghhh!" İpram bana şiir yazmış, âşık olmuş"

    Didiydim bende tüüühhh görüyo musun meğer hepisi yalanmış :)))

    Garip bi yer bu biloklar..Birileri satırlara dökülüyo birileride onlara..Enterese eder mi acaba yaşı, yaşayışı, ne yediği, içtiği bilmem ki..Demek ki ediliyor ki şu an ben bu satırları okuyorum..Bende kendimi garip sanardım ey Allahım aslında ne kadar da normalmişim :)

    Verilen mesaj tarafımdan zaten teeee en başından anlaşıldığından pek içim rahat, sana bel,kol,gönül ve benzeri bağlayanlar düşünsün :)

    Ne olursan ol ipraam, umrumda mı sanıyosun hı :)
    Ben seni her halinle severim..He ama sevgilim olamazsın pek tabii, senin de profilinde belirttiğin gibi ayıp canım aaaa :)

    Bi adam yazıyo diye bu kadar da üstüne gelinmez ki..Ne yani yazar'ın her yazdığını yaşaması mı gerek? Kendi soruma kendim cevap vereyim, "Sanmam"..

    Uzattım yahu..Sevgiler.

    YanıtlaSil
  5. SAÇMA OLAN O KADAR ÇOK ŞEY VAR Kİ BU ORTAMDA DA TIPKI REELİMİZDE GÖRDÜĞÜMÜZ GİBİ...BELKİ DOĞR BELKİ YANLIŞ, BU ORTAMDA KİMSEYİ İNANDIRMAK YA DA BİŞEYLERİ İSPATLAMAK ZORUNLULUĞU OLMAMALI...HERKES AKLINDAKİ KALBİNDEKİ İLE YORUMLAR HAYATI VE DOLAYISIYLA YAZILARI VE KİŞİLERİ...BENİM UMRUMDA OLMAZ MESELA KİMİN NASIL ALGILADIĞI BENİ..YETERKİ BENİM KENDİSİNE DEĞER BİÇTİKLERİME KENDİMİ DOĞRU İFADE EDEBİLEYİM ONUN DIŞINDA KİM NASIL ALGILARSA ALGILASIN...
    SİZDE YAZILARINIZ KADAR VAR OLURSNUZ DÜŞÜNCE DÜNYAMIZDA KİM NASIL GÖRMEK İSTERSE ÖYLE GÖRÜR..YAZILARINIZDAN ALINMASI GEREKEN DOĞRU DUYGULARI ALANLARDA VAR BU BİLİNE...YANLIŞ ALGILAYANLARDA YANLIŞLARIYLA MUTLU OLA...SAYGILAR

    YanıtlaSil
  6. victor van dort: sevdiğin senindir. (laf) yani. gerekli yerde kullan telif istemez.

    Siminya: haklısın kalemtraşım bizi çekemiyorlar hep ondan. dedikodu istiyodun di mi al sana dedikodu :p

    bi dost: haklısın. evet var öyleleri...

    YanıtlaSil
  7. BigaripwoMen: en umutsuz vakam en hayırlısı çıktı ya:) sevinsem mi üzülsem mi. sana garip diyenler şaşırmış asıl. akıllı uslu bi şeysin sen. neysin ya???

    Papuç: ne kadar söylersek söyleyelim. anlattıklarımız karşımızdakinin anladığı kadar oluyor mevlananın da dediği gibi. su-i zan'dan kaçınıp, olayları hayra yormak lazım.... da...da işte.

    YanıtlaSil
  8. İpraam az önce sana tio dedim gerçi sildim ama inan bilerek diil :) tüyo gibi olmuş ki yalan da değil :)

    Umutsuz vakamıydım ben piuuu demek öylee :)
    Ben nemiyim bak söyleyim :)

    Sana benzerim (gerçi yaşım sabit:), bazen teyze bazen abla bazende kardeş olabilirim..Ama sevgili asla! :))

    Bu kadar :)

    YanıtlaSil

Buraya yorum yazabilirsiniz. Niye yazmıyorsunuz?

Çok okunan yazılar