İnternetten çocuk sahibi olmak



-->
Geçenlerde iş yerinde temizlik yaptık arkadaşlarla. Saçı, sakalı ve kaportayı fazla dağıtmışız herhalde. Haliyle Ramazan'ın da etkisi var telefon faturasını yatırmaya gittiğimde gişe memuru bayan bana "buyur Amca!" dedi...

Ee.. zaman geçiyor ve yıllar dirhem dirhem koymakta bünyeye ama bu lafı diyen kadın "
halam olacak yaşta" olmasa gıkım çıkmaz. Yine de bendeki nezaket duygusunun içine edim ki kadına "bana mı dedin abla?" bakışı atmakla yetindim. Kimse yok ki benden başka kuyrukta, bana dedi tabi ki...

Blog yorumlarında da önce
bidost başladı abi diye, sonra ben Ayşe teyzeniz olabilirim dedim. BigaripwoMen de dayım mısın? demiş... Korkarım yakında biri de çıkacak Baaaabaaaaa diye.

Yaw anlatamadım galiba. Ankete bile sağ olun
iyi adam, hoş adam, efendi adam demişsiniz muhterem okuyucularım. Zaten o seçenekleri koyanda kabahat. Çok teşekkür ederim ama en azından bazılarınız hakkında kötü düşüncelerim, hain emellerim var. Lütfen yani nedir bu abi, amca, dayı olayı yaa. Kendimi kötü hissediyorum.

Bakın baştan peşinen söyleyeyim, nüfus kâğıdını kapan gelmesin. Vaktiyle suyunu, yemini ihmal ettiğimden çok tamogachi öldürdüm. İnternetten çoluk, çocuk sahibi olmak istemiyorum.
Bu yazıyı paylaş: :

9 Yorum var:

  1. Öyle konuşma özürlüler her yerde var..
    Ama insanlarla sürekli iletişim içinde bir gişe memurunun bunu yapması iğrenç. Adam gibi konuşmayı öğrenemeden başka çalışacak yer mi bulamamış. Ben olsam şikayet bile ederim. ciddiyim..
    Anında müdürlerine ulaşır, halkla sürekli konuşma, iletişim içinde olan birinin ne biçim konuştuğunu, o servisten derhal alınmasını, hatta işten atılması gerektiğini bile eklerim..

    Kimse kimsenin ruh halini durduk yerde bozmasın efendim :)

    YanıtlaSil
  2. ayy kıyamam, ortayaş bunalımına mı girdiin? :D ya ben sana abi derken hani böyle herkese denir ya, hacı gibi bi hitap şekli olarak kullanıyodum ama sen abinim dedin sonra. sen kaşındın yani hiç suçum yok. neyse, ibo da deriz canın sıkılıyosa :P

    YanıtlaSil
  3. Yaş 38'miş normal bir durum. Amca, abi, dayı demeleri.. :)
    Gişe memuru saygıdan demiştir. o yüzden bozulma hemen.

    YanıtlaSil
  4. çocuk sahibi olmak güzeldirr sanal bile olsa:))çocuk nimettir nimetlerin hasıdır:)Sağlıcakla kala...

    YanıtlaSil
  5. BigaripwoMen: ha şöle haddini bil:p

    Zeugma: Moral bozulmaz da halam olcak yaşta kadın:p

    efsa: sana da aferim:)

    YanıtlaSil
  6. bi dost: kıyma bana... 1.5kg olsun yağsız yerinden:)

    Neslihan: yaş 45 olsa ne olucak kadın halam yaşında.

    devenin_bale_pabucu: bir ara sanal ağaç dikmiştim netten o da kurudu. internetten çocukta kariyerde yapılmıyo efendim:) tecrübeyle sabittir.

    YanıtlaSil
  7. ben öncelikle 8 yorum varmış,81 olarak görmüşüm,demek ki en çok yorum alan konu buymuş diyordum:D:D sizi daha tanımıyorum ama duyduğuma göre çok efendi,hoş bir beysiniz:)))

    YanıtlaSil

Buraya yorum yazabilirsiniz. Niye yazmıyorsunuz?

Çok okunan yazılar