Aday kayıtlarına başladık...



Hastalık... başka bişi değil. Bulaşıcı ama öldürmüyor. Çeyrek FF kuvvetinde. Şu mim olayı.
Ben bile bulaşMİM derken bi kaç tanesini cevapladım çünkü hoşuma gitti açıkçası ama bulaştırmadım kimseyi yarabbim şükür.

Aslında bu proje bi kaç gündür kafamda var ama Ramazan'dan önce ipin ucunu kaçırırım diye bekledim. Sizlerde bayramlık ağzıma sığınıp kayıt yaptırabilirsiniz efendiM.

Olay şu... İbram beni MİM'le deme cüret ve küstahlığını gösteren blogger'leri kişiye özel olarak kafama göre olmadık ya da olabilecek soru-nlarımla MİM'liyorum. Kendiniz kaşındığınız içinde mecburen cevaplıyosunuz. Bi başkasına devretmek, hadi sende cevaplasana kızz ya da abi ben de yazılim bu olaya demek yok. Telif hakkı isterim.Bir MİM sadece bir tek bilgisayarda kullanılabilir...

Özel bir MİM olduğu için çerçeveletip asabilirsiniz. Nette yayılıp bulaşmıca için de sizden başka kimse Ayh! İbram beni de MİM'ledi diye caka satamaz. Üstelik MİM'le alınan kısa ve öz ifadenizi burda da yayınlarız hani reklamınız olur, elalemin ağzına düşersiniz:p

Buyrun. Yorum paneline aday kayıtlarınızı yaptırabilirsiniz. Kıymetimi bilin bu iyiliği kimseye yapmam:) Yine de bayramlık ağzıma pek güvenmeyin derim. Kayıtlar sınırlı sayıda blogger için bayrama kadar ücretsizdir. Beklerim...

Hadi bakalım...
Bu yazıyı paylaş: :

15 Yorum var:

  1. vaay süper fikir. ben istiyorum istiyorumm:))

    YanıtlaSil
  2. 3 kere okudum genede birsey anlamadim

    YanıtlaSil
  3. :):) Soruları önceden göre bilirmiyim acaba ona göre cevaplasam :)

    YanıtlaSil
  4. bi dost: Aileden olanlar ve yakınları katılamıyo piyangoya:p

    Açık sözlü Cadı: Benim oğlum bina okur, döner döner yine okur. Her üç okumadan sonra daire şeklinde önce ekranın dört köşesine sonra kendi üzerinize üfleyiniz efendim. Hoşgeldiniz:) Maksat muhabbettir efendim. Mimlenmek isteyeni kişiye özel mimliyorum özetle:)

    YanıtlaSil
  5. Ateş Böceği: Sorular el altından 100Tl'ye satılıyomuş diye duydum. Bi dost! ilgilen ablayla:)

    BigaripwoMen: beni şaşır-tı-yorsun ah ulan Rıza:) pardon Yusuf Hayaloğlu oldum birden. ben sen atla diye atmıştım bu oltayı tüh:p

    YanıtlaSil
  6. Biliyorum ben atlayım diye yaptığını :) Ama sert kayaya çarptın :Pp Ben senle başedemem Allah bilir neler sorucannnnnnnn dırsıyorum diyorum inanmıyon heralde :)

    YanıtlaSil
  7. Müdür yap bişiyler 75 felan olmazmı ozamn bende isterim bu sorulardan :):)

    YanıtlaSil
  8. senden ve sorularından korkan senın gıbı olsun :D yolla yolla çekinme, blog dunyasına renk gelır azcık :D

    YanıtlaSil
  9. 11 yorumda 1 tane mi mim istendi :| Yorumları okuyunca tırstım ama bi yandan da merak ettim. Ya meraktan ya .. diyerek bi mim de ben istiyorum.

    YanıtlaSil
  10. doktor ceykıl bittin sen :)))))

    YanıtlaSil
  11. muhabbetteeb bir şey anladıysam ibraam olam

    YanıtlaSil
  12. bi dost, ateş böceği, doktor ceykıl ve yejades sizi MİM'ledim. Hadi bakalım. Sorular yeni post'ta bekliyorum... Yej birazdan anlıcaksın:)) MiM' tikam zamanı:))

    YanıtlaSil

Buraya yorum yazabilirsiniz. Niye yazmıyorsunuz?

Çok okunan yazılar