Twitter tadında minik postlar



-Merakla beklenen 3G'nin reklam kampanyalarının topunu başarısız buluyorum. Yok ota yarıcakmış, bota yarıcakmış. Yurdum insanı kahir ekseriyetle "bi göster memelerini bakim" için kullanmazsa namerdim. İnsan bi magnum tadında reklam yapar, bak nasıl patlıyor satışlar... (ben bunu bi post yapim)

-İzleyici kitlemi arttırmak için, al gülüm ver gülüm kabilinden toplu yorum programı arıyorum. -""Ay kısss çok güzel şeyler yazmışsın aynı benim duygularım", erkek bloglarında da "abi ne güzel goldü o be!" tadında yorumlargörürseniz spam sanıp silmeyin ben şeeettircem yakında...

-Yahoo'nun "istenmeyen posta" tanımlamasına gıcığım. "Amma da geçirmişler size mailleri" tadında bir görüntüsü oluyor ordaki spam bildirimlerinin. Posta yerine mail dese olmaz mı? Konulan postanın istenmeyeni, isteneni de mi var?

-Size feminist olduğumu söylemişmiydim? Ne zaman oldum bilmiyorum ama bir ara bi hayli işime yaramıştı. Vejeteryan olmam da gerekti bi dönem ama etsiz bir dünyada yaşamayı göze alamadım kızı terkettim.

-"ben küçüÇükken" diye bir yazı yazmayı planlıyordum. Portakalda vitamin olan bir erkeğin serüvenini anlatıyordu. Tırstım yazmadım. Zaten bu notları da taslaklarımı silerken yazıyorum.

-Sevilecek ve sevişilecek kızlar ayrımı üzerine bir yazı taslağım da aynı akıbete uğradı. Artık kızların hepsi sevilecek...

-Kelimelere takla attırmak üzerine belgesel tadında bir yazı planlıyordum. Bi kaç güzel insan bu konuyu yazdı. Durun bakalım belki uygun bir mecra bulursam akıcam.

-Ruhumun melankolik, bay hüzün ve bay abazan halleri için farklı bloglar açmayı planlıyorum. İçimdeki ..bne uyanırsa gay blogum bile olabilir.

Böylece yazacağım yazılardan burda bahsederek taslaklarımı siliyorum. İki yazım kaldı onları da en kısa zamanda tamamlarsam okursunuz. Hadi bakalım bu kadar traş ve ağda yeter.

Şimdi doğruuu evinize!..

Bu yazıyı paylaş: :

12 Yorum var:

  1. Öylesine okudum bende hemde hemencecik ama bak gay blogun bile olabilir kısmına takılmadım da

    -Kelimelere takla attırmak üzerine belgesel tadında bir yazı planlıyordum. Bi kaç güzel insan bu konuyu yazdı. Durun bakalım belki uygun bir mecra bulursam akıcam.

    demişsinya he işte onu sabırsızlıkla bekliyorum :)

    YanıtlaSil
  2. Şimdi ipram ben bu yazıda hangi şıklar arasında yorum yapcağımı şaşırdım o yüzden tıraşıda ağdayı da kesip evime gidiyorum

    sen yaz ben okurum anacım ister sevilecek kızları yaz ister sevişecek ister gay ol ister abazan sen yazarken bir yolunu bulur yine kendine bir pay çıkartırsın nasılsa kelimelrle dans ederek belgesel çekmek yerine bir iki mankenle dans ederken çek ki yurdum erkekleri 3g li telefonlarından izleyim izleyim mutlu olsunlar nasılsa yakında o işinde suyu çıkar sanada malzeme çıkmış olur :):)

    sevgiyle salıcakla mutlulukla kal emi ipram..:):)

    YanıtlaSil
  3. bigaripwomen: beklemek iyidir. insanı uzun ömürlü yapar. her anlamda:)

    Ateş böceği: yazim di mi. ama manken bulsam dansederken fotoğraf çektiremem. bi yerine bastığım gözükür ayakta dans etmeyi bilmediğim meydana çıkar. üzülürüm.

    YanıtlaSil
  4. Bilmem mi ipraam o yüzden bekliyorum işte bende böle yazıcaklarını arada burdan haber et ben beklemeye başlayım :)

    YanıtlaSil
  5. yok hepsini silme
    özellikle şu sevişilecek kızlar ve sevilecek kızlar yazısını bekliyorum.

    YanıtlaSil
  6. İbraam bizim bilmediğimz başka bloğların yok dimi valla şüphe duymaya başladım..:)

    Kelimelere takla attırmak üzerine olan yazıları bende bekliyorum..:)

    YanıtlaSil
  7. Orjinal delikanlı: o konuyu sana MİM'lemiş olim dicem de kızların tepkisi beni bulur. beni karıştırma kendin karar ver:p

    siyah kelebek: sence beni 3-5 post, birkaç blog keser mi?

    YanıtlaSil
  8. içindeki ibneye dur de ibrahim abi ahaha :D

    YanıtlaSil
  9. bidost körolma emi :))
    Hem bahele ipraam'ı 3-5 post birkaç blog kesmezmiş kapasite geniş adamda yahu biz 1 post yayınlayana kadar 3 yayınlıyo helal valla :)

    YanıtlaSil
  10. bi dost: ben yazılarımın arasına bazı kelimeler serpiştirerek okuyucularımın ilgi alanlarını tesbit ediyordum. senden ummazdım :p

    BiGaripWomen: bilmiyomuş gibi davranma:))

    YanıtlaSil
  11. Seni kesmez tabii 3-5 post.ama süründürme bizi yahuu tek bloğ da at postaların hıı olurmu ? çok bloğ açma dikkatimizi dağıtma biz dikkatimizi buraya verdik bütün yazılarını burda yayınla çok kafiyeli oldu.. hehe:) buda çok izleyen bir izleyici tavsiyesi ;)

    YanıtlaSil
  12. He ipraam ben bildiklerimden başkada var sandım algılarım gelişmemiş :)) Siyah kelebek bırak dağınık kalsın :)

    YanıtlaSil

Buraya yorum yazabilirsiniz. Niye yazmıyorsunuz?

Çok okunan yazılar