G noktası yalanı bitiyor mu?



Düşündüm, taşındım şu G noktası olayının abartıldığı kanısına vardım.
Yani hatunun biri tutmuş önsevişme kesmemiş, iyice bir tadını çıkaralım olayın diyerek yememiş, içmemiş uydurmuş böyle bişeyi. Aslında ben bu regl ağrısı olayına, başım, kıçım ağrıyo olayına nasıl inanmıyosam G noktasına da inanmıyorum. Şeyinizden uyduruyosunuz kızlar, yok! öyle bişi.

Bizi bedava köle gibi çalıştırıyonuz. Eskiden beri geleneksel hakkımız olan; gözlerimi kaparım vazifemi yaparım, 5 dakkada beşiktaş, cigaramı yakarım, keyfime bakarım olayımızın içine ettiniz. Canınız istemeyince "başım ağrıyo" yu nasıl icad ettiyseniz, işin keyfini çıkaralım, erkekler bi güzel dil döksün diyerek de "G" noktasını icad ettiniz kanımca...

Uyanın! ey erkek milleti uyanın. İpin ucunu kaçırdık, kumandayı kaptırdık. Bu regl ağrısı, baş ağrısı, mm sızısı, düz duvara tırmanma sendromu, G noktası, yalan bunların hepsi yalan. Kızlar keyif yapıyo biz amelelik. Ne zaman akıllancanız olm. G noktası bulunmadı diye, veremden ölen kız mı var? İşletiyorlar oğlum sizi.

"Olur mu İbrahim bey, ben araştırmacı gazeteciyimdir, fazla mesaiden çekinmem, G noktası aramak definecilik gibi bir hastalıktır. Çalışır, çabalarım" mı diyosunuz? İyi halt yiyosunuz. Biz 3-5 tanesini bulduk da noldu? 6ncı yine "ara ibram ara" diyo...

Kızlar eskiden, ne güsel orgazm taklidi yaparken, şimdi de orgazm olamama taklidi yapıyor. Siz başınızı eğmiş, eşşek gibim çalışırken, yalvar, yakar dil dökerken, sanki kare bulmaca çözüyonuz, ya da iç hastalıkları uzmanı Operatör dr. oldunuz da hasta muayene ediyonus gibi: "Yok orası dil, hah şurası, az ağrıyo, az daha ilerde, dur yavaş, tamam yaklaştın, falan filan" millet keyfinde, küreğinde siz erkekler işletildiğinizi anlamıyorsunuz ki.

El, etek öpmekle dil aşınmaz diyen sevgili hemcinslerim artık uyanın!.. Bitsin artık bu G noktası yalanı. Eski güzel günlerimiz geri gelsin. Köle gibi çalışıp, fazla mesai yapmayalım..
Bizim de canımız istemeyince (oluyo mu öyle bişi bilmem gerçi de) kıçımız ağrıyamaz mı mesela? Ya da ne bilim: "istedim de vermedin, musluk damlattı ama sular akmadı, ağrıdan kıvranıyom, çabuk çocuğa ilgi göster" diyemez miyiz? (zaten öyle diyerek mi ikna ediyonus - aferim, sizi köftehorlar sizi)

Bir link verelim de azıcık da kızlar okusun yaa!..
Bizim de bir sürü sıkıntılarımız var. Bizim de parmak basılması gereken noktalarımız var. Biz de insanız, azcık abartılmış ilgi beklemek bizim de hakkımız. Zaten neslimiz tükenmek üzere, di mi ama kızlar?

Yemişim "G" noktanızı, bizde noktadan bol ne var...

Faideli link:
Her kadının bilmesi gereken, hayati öneme haiz olmazsa olmaz noktalar:p


Bu yazıyı paylaş: :

17 Yorum var:

  1. Bi jinekoloji uzmanı olmadığın kalmıştı onuda oldun sonunda..Her derde deva ipraam :=)Arkadaşım sen ne kadar kıçını yırtsanda,var abi öyle bir noktamız..Alfebetik sıraya göre ilerlersen bulursun:=) biz hatunların bir noktası var ama sizin ne noktanız neden virgülünüz var..Acınacak haldesiniz yahuu:=)

    YanıtlaSil
  2. regl ağrısına inanmıyorsun demek..ahh kadın olmalıydın sen! üşenmeyin ayrıca ön sevişin bi zahmet..hıhhh...

    YanıtlaSil
  3. var öyle bişey ama fazla üstünde durmaya gerek yok:) akışına bırakınca g noktasının keyfi gelcek diye beklemeyince daha güzel oluyo:)

    YanıtlaSil
  4. Evet bencede keyfi gelcek diye beklenmez bekleten kızlarıda kınıyoz dimi :)) Ayıp ulan herifi ne uğraştırıyonuz koyverin gitsin kendinizi sevişmeye dahil edin g noktası yüzünden dışında kalmayın derim :))
    Bide şu her kadının bilmesi gereken olmazsa olmaz noktaları biliyozda noluyo siz bi g noktasıyla uğraşamıyosunuz da biz x noktasıyla w noktasıylamı uğraşıcaz hem kusura bakmada zaten uğraştırtmazsınız direk olaya gircez diye..Hem Allah kahretmesin ya hepsini biliyorum uygulıycak adam yok :Pp

    YanıtlaSil
  5. noktalama işaretlerine takılmadan, okumak gerek bazen :P
    katılıyorum hocam... +rep :Pp

    YanıtlaSil
  6. siyah kelebek: kariyer yapıyorum napim:)... virgül söylemi yüzünden seni kınıyorum:p o kadar da link verdik yani.

    delinin biri: azcık inanıyom regl ağrısına:), en az istedim de vermedin ağrısı kadar kötüdür eminim:p... ön sevişmeye razıyız da bi de bunun son sevişme sahnesi olmasa. saçımı okşa felam. yoruyo be:)

    dur yaklaşma: nihayet anlayışlı birine rastladım. koyver gitsin di mi:p gerçi o zaman da daimi muhalefette kalan iktidarsız diye suçlanma ihtimali var:p

    bi garip women: kınayalım lütfen:) bizim noktalara gelince pek bi çok birini bulmazsanız birini bulursanız. biz sizin direkt X noktanıza odaklanıyoz siz tutturuyonus G diye...
    genel kültürünü değerlendirememekten doğan sıkıntılarına gelince: yakında halk konserleri vericem, beklerim:p

    YanıtlaSil
  7. Halkla haşır neşir olmak istemen :)
    Cevabınıda adım gibi biliomuşum he ama yazmadan duramadım bazen ellerime hakim olamıom :)))

    YanıtlaSil
  8. vah vah çok çektiirmişler yazık sana:)) yalnız regl ağrısına bok atma ömrünüzde bir kere sünnet olup habire onu anlatırsınız..biz her zıçtık ki zıçtık...

    YanıtlaSil
  9. serzeniş meraklısı: :) thank you:))

    BiGaripWomen: tamam olayı halka indirmeyelim. sen de ellerine sahip ol bak:) karışmam

    SBoynuyom: sağol teselli armağanı için. ortak ağrılarımız var haklısın ama regl ağrısını da sünnetle kıyaslamasak, doğuma benziyo daha çok. zaten ağrısı acısı iyi bişi olsa memleketimde kadınlar da sünnet olmak için kuyruğa girerdi... nitekim biz erkeklerin de hiç regl olasımız gelmiyor içimizden:p

    YanıtlaSil
  10. Şimdi blogun adı Kuyruk acısı olunca, yazı G noktası olunca.. İnsanın aklına tebessüme yol açacak şeyler geliyor nedense.. Şaka bir yana alfabede (türkçe olanlarda)29 harf var.. Bir G yada X harfinde takılmasanız.. Hayal gücünüzü geniş tutun bence..

    YanıtlaSil
  11. hoşgeldiniz. takılmayalım bence de:) kuyruk acısı kendini anlattı ilk bi kaç yazısında. ateş olmayan yerden duman çıkmaz dense de, ötesi espriden ibarettir:) ki; tebessüm vurduysa aynadaki aksinize blog görevini yapmış demektir.

    YanıtlaSil
  12. bende dedim ki o yazıyı okuduğumda. ben bazı harflerin yerini çzöemedim. çözdüğünüzde kızlar bana da haber verin emi dedim. ama daha çözen çıkmadı yeminle :)
    G noktasını kim kaybetmişki siz bulacaksınız diyecem olmayacak. cık cık cık.
    bide ishal olmaya ve karnının ağrımasına benziyor regl ağrısı, kıvrandırıyor böle. bitmiyor da namussuz. aynı şişkinlik aynı burmalar falan. anladınmı?

    YanıtlaSil
  13. herşey okumakla öğrenilse efsa:) dedim ya "hah işte orası dicek biri" gerekiyor. öte yandan bu G noktası da civa gibi bişi ordan oraya geziyo. yakalayabilene aşkolsun:)zaten yakalayınca aşkoluyodur herhalde:p
    ağrılar konusunda ise = bkz. ekşi sözlük penguen ağrısı

    YanıtlaSil
  14. nasil inanmazsin yahu regl agrisina
    hastaneye tasindigimi bilmiyorum
    cok pis kivrandirir lanet olasi:)
    bir de inanmiyorsun öyle mi cok aci verici
    biz kizlar nazli degiliz
    eger o agriyi erkekler cekmis olsa nazlarindan gecilmez bence. gördügüm bütün erkekler hasta olduklarinda naz yapiyorlar cünkü:) biz en azindan agri kesici icip kapiyoruz cenemizi

    YanıtlaSil
  15. pilli cadı: insanın neresi ağrırsa canı oradadır derler. yaşamadıkça kolay kolay bilemez insanoğlu. sen mesela istedim de vermedin ağrısına inanır mısın?

    YanıtlaSil
  16. ay bu son yorumu okumaz olaydımmm... Allah'ım yaa :D:D:D

    YanıtlaSil
  17. Şimdi aslında yarı ciddi yarı şaka olan bu yazıya tıbbi bir açıklama gelsin. Şöyle ki klitorisden başka tüm noktalar opsiyoneldir aslında. Bu noktalar genelde bu iş için özelleşmiş sinir sonlanmalarının topluluğu ile oluşur. G noktası ise bunun benzeri sonlanmalardır. Fakat yeri üç aşşağı beş yukarı belli midir. Tabiki belirlidir. Vaginanın ağızından iki cm içeridedir. Ama bir nokta değil bölgedir. Daha ilerisi aslında dokunmaya zayıf cinsel uyaranlara ise hissizdir. Fakat G noktasının yeri köşe kapmaca oynamaz. Mesele şu ki kadınlar erkeklerden farklı olarak zevk işini psikolojileri ile çok değiştirirler. Doğal olarak değiştiğini zannettikleri nokta kendilerinin sürekli keşfettikleri yeni noktalardır. Bu noktalar yaşla değişir. Örneğin 20 li yaşlarda göğüs uçlarında hoşlanan bir kadın 30 lu yaşlarda özellikle doğumdan sonra göğüs uçlarından hoşlanmamaya başlar. Eğer doğumdan sonra başlamışsa bu kadının göğüsüm artık bebeğime aittir fikrinden kaynaklanır. Ancak burda haklı olduğunuz konu bunla savaşacak insan kadının kendisidir. Ancak kadın sürekli erkekden duyarlılık bekler ve sanki o çözecek zanneder. Aslında yapılan araştırmalar kadınların aslında cinsel olarak daha cahil olduğu ya da okuduklarıyla koşullandıklarını gösterir.

    Son olarak bir araştırma daha: Kadınlara ve erkeklere aldatılmaları sonucu eşleriyle ilgili ne yapacakları sorulduğunda kadınların çoğunlukla affedecekleri çoğu zaman kocalarının sadece kendini ispat amacıyla salakca bir şey yaptıklarını bunun için çocuklarını rezil etmek istemedikleri orta çıkmış. Bu kadınlar eğer çocuk yoksa ya da erkek karşıdaki kadına aşıksa boşanabileceklerini söylemiş. Erkekler ise nerede ise istisnasız boşanmak kesmek öldürmek v.s gibi eylemlere baş vuracaklarını söylemiş.

    Bu çalışmanın uzantısı olarak kadınlara neden ılımlı olduğu sorulmuş. Cevap olarak erkeklerin kendilerini aldattıkları kadınlara aşık olmadıklarını hatta onları sadece bir seks objesi gördükleri bunun bir daha tekrarı olayacaksa ve çocukları varsa boşanma sebebi olmayabileceğini söylemişler. Erkekler ise şiddet eylemlerinin sebebi olarak tek bir sebep gösteriyorlar. Bu sebep benim karım beni aldatıyorsa mutlaka o erkeğe aşıktır şeklinde.

    Ancak bu durum günümüzde değişiyor feminist akımların ve kadınların sansasyonel olaylara medya aracılığıyla merak salması sonucu seks kadınlarda da erkeklerdeki gibi macera haline geldi. Feminist akımın yanlış anlaşılması kafana göre seks yapabiliyorsanız özgürsünüz meselesidir.

    Bu da benim yorumum: Erkek kadın ilişkisinde erkekğin hoyratlığı ve kadının isteklerini görmezden gelme meselesi aslında olması gereken bir meseledir. Post apokaliptik (dünyanın yok olmanın eşine gelmesi durumu) bir dönemden sonra bir avuç insan kaldığını düşünürseniz. Kadınların keyfine gitmek dünyanın sonunu gerçekten getirebilir.

    - Yav kadın versene artık.
    - Ama başım ağrıyor Tarık.
    - Oldu canım senin baş ağrın sayesinde insanlığın soyu tükenecek.:))))

    YanıtlaSil

Buraya yorum yazabilirsiniz. Niye yazmıyorsunuz?

Çok okunan yazılar