saklayacak bir şeyim mi var?



Sanal alemde tanıştığım bazı kızların acayip bir huyu var:
bi kaç dakika sonra cep teli istemek. vermeyince de soru geliyor.

-saklayacak bir şeyin mi var?

~babam beni göster ablalara pipini diyerek yetiştirmedi ki. var tabi.



Tc kimlik no mu, anne kızlık soyadımın 2nci ve 3ncü harfini veremem örneğin. veya abazan değilim ki her tanıştığım kıza telefonda kartal kalkar, dal sarkar diye tekerleme anlatayım.
Ola ki ciddi bir ilişkin oldu. meraklandın kızın cep telefonuna sarkıp bi bakim dedin. A olur tabi aşkım, ver bu arada ben de seninkine bakayım durumları.. Ooo her selam verdiğinin cep telefonu varsa sende zaten bu ilişki o gün bitti.. Hadi sen efendi oldun sormadın ama bu kız arkadaşının "bi bakim" demesine engel değil ki.


Herkesin saklayacak bir şeyi olabilir. herşeyi 3 dakkada anlatmak zorunda değil ki insan. tanışırsın konuşursun birbirin için bir anlam ifade edersin sonra paylaşırsın ufaktan. yani karşındaki kadın diye, sen herşeyi bayılmalı mısın?

Madem saklayacak birşeyimiz yok niye "don" giyiyoruz? di mi. Ama onu da çıkardığımız yerler var. Demek ki neymiş; saklayacak şeyini, saklamayacağın yerler de olabilirmiş. Hakkı'nı hakedene vereceksin, du bakalım az usul gel... Belki boyutu değil, işlevi önemli diyerek onu da çıkaramıyorum.

Sonra memlekette sırdaş hesap var, top secret durumlar var. Çok gizli ve hizmete özel durumlar var. Ne biliyon F.B.I da görevliyim belki. Ya da parmağımda nişan yüzüğü var ama köprüden önce son çıkış durumlarındayım. Nette bekârlığa veda partisi veriyorum...

Belki çok çirkinim, çok yaşlıyım, özgüvenim yok. Kekemeyim telde konuşamıyom. Belki kadınım aktif takılıyorum. Seviciyim düpedüz yani...

Olamaz mı? Olur valla...
Şahsen cep telefonumu her sorana veremiyorum. Bakarsın bazı serserilerin erkekler tuvaletine ex kız arkadaşlarının telini yazdığı gibi, hatunun biri bayanlar tuvaletine cep numaramı yazar.

Arayan arayanaaaa:)

İlk Yayınlanma Tarihi:
5 06 2009 13:40
hamiş: nerde bizde o şans, bilet alsam bana çıkmaz...
Bu yazıyı paylaş: :

4 Yorum var:

  1. hmm tamam, senden istemeyiz cep numarası :P

    YanıtlaSil
  2. yandaki anketi cevapladım "kestir ama cüzdan mavi kalsın" :)

    anlattığın durum erkeklerin başına geliyormuymuş? yani telefon ısrarı aa şaşırdım bak, iyi yazmana şaşırdığım gibi bunada şaşırdım :)kız milleti coştu anacım

    benden istenenler, önce msn, sonra tel, sonra buluşmak, sonra sevişmek diye gidiyor :) taviz verdikçe istekler artıyor o yüzden en baştan msn muhabbetine bile girmekten kaçıyorum. kız, erkek farketmez msn büyüyü bozup, yüz göz ediyor.

    itiraf: telefon numaramı verdim internetten bir kaç arkadaşıma, sesimi duyup benim essahtan siminya olduğumu, yaşlı bir teyze yada andropozlu bir amca olmadığımı ispatlamak istedim :) ama ne oldu başım göğemi erdi? ııh. elalemin telefonunda benim numaramın işi ne beaa??

    YanıtlaSil
  3. bi dost... dostlar arasında lafı mı olur.
    simi... ilham kaynağım:p ben kızları anlayabiliyorum aslında ama işime gelmiyor. kendilerince seçici olmak istiyorlar. sanki msn de ne seçiyosan. webcam'i açsana kısmı ayrı bir geyik... bi itiraf ta benden "anket için senden gelecek oyun -ben kestirdim bi işe yaramadı" olmasını bekliyodum. bu gidişle o seçenek boş kalacak. kalbim gibi:p

    YanıtlaSil
  4. off evet ya şu wepcam olayı kabus gibi eskiden mektup yazar yanınada bir resimcik koyardık tamam ama şimdi avatarıma resim koyuyorum illa wepcam polemiği istemiyorum arkadaşım göstermeyii allah allah sonrada işlerine gelemyincede siliyolar tabii bende kına yakıorumm hahah:=)

    YanıtlaSil

Buraya yorum yazabilirsiniz. Niye yazmıyorsunuz?

Çok okunan yazılar