ben de itiraf ediyorum: adım İbrahim değil



kusura bakma okuyucu, nette yalan dolan mübah..

hatta farz-ı ayn diyenler de var. orası artık mezhebine kalmış. madem itiraf modası başladı. her kes aleni her haltı önce yapıp, sonra yazıp, çiziyor. sıra bende, benim ötekilerden neyim eksik. işte itiraf ediyorum: ben de size yalan söyledim.
bakmayın öyle afilli afilli ibrahim diye imzaladığıma bloglarımı. artık acı gerçeği duyma zamanınız geldi. biliyorum hayal kırıklığı yaşıyacaksınız bir süre, bazılarınızın bana dair fantezileri tuz buz olacak ama acı gerçeği sadece ve sadece benden öğrenmelisiniz. Uğur Dündardan değil.

işin aslı şu ki ; benim adım ibrahim değil. babama göre iPram nüfus kağıdıma göre ise iPrahim...

hadi adımı ipram verene bişi demiyom da, netice de köy kökenliyiz, aslını inkar eden haramzade ama yazan memura ne demeli... ulan hayvan ipram iprahim diye mi düzeltilir?
p yi b yapmak için mahkemeye vermem lazımmış. babam adımı yanlış koymuş diyerek. aslında babam nasıl konuşuyorsa öyle söylemiş işte adamın günahı ne . zaten nüfus kağıdımda necati yazsa o yine iPram diye severdi. çünkü dedemin adıdır diye koymuş bi kere.

e ne diyeyim okuyucu ben size şimdi...
sayfada zaten anket var. eğer ekseriyet nüfus kağıdı değiştirmek yönünde karar verirse belki adımı da iboş diye değiştiriveririm.. aslında ibrahim bi hayli karizmatikti yaw. gerçi buğra - tuğçe - ozan cinsi bişi dil ama olsun.

~tuğçe kızım sen nerden karıştın ya, çık aradan... adana mısın nesin?

gördün ya okuyucu.. itiraf kervanına ben de katıldım. gizli, kapaklı bütün sırlarımı açıyorum birer birer... beni daha çok okuyun.. en çok ben itiraf etcem... gelecek hafta soyadımın Ortaç değil Ortaya aç olduğunu iddia edebilirim... yeterki itiraf olsun ve iltifat bulsun.

marifet buysa. kral benim.
öptüm sizi. (ipram)
Bu yazıyı paylaş: :

6 Yorum var:

  1. hakkaten tuğçe nerden karıştı araya? ismim olur da kendisi, çok kullanılıp eskitilmesine karşıyım.. :Pp

    YanıtlaSil
  2. :))ipramm süpermişşş
    Bizimde soyadımızı kendini bilmez bir nufus memuru öyle birdeğiştirmiş ki eskisiyle hiç bir benzerlik kalmamış:)nufus memurlarını kafasına göre isim soyad uydursunlar diyemi işe alıyorlar :))
    Bir de bizim sülalede de Aziz'e eziz derler ve hatta doğru telaffuz edenlere de ''kırk yıllık EZİZ ne zaman Aziz olur diye de kızarlar

    YanıtlaSil
  3. bizim köyde de ibrahim'e irbehim derler:) o değil de, memur garipmiş hakkaten, hey Allah'ım:)

    YanıtlaSil
  4. delinin biri: tamam tuğçe sen bi kenarda dur:)
    evren: bence de :))
    devenin bale pabucu: bence de eziz dursun:)
    bi dost: yok irbehim de olmim:)

    YanıtlaSil
  5. bırakın ipram,iprahim yada ibrahimi de en karizmatiği iboş bence :=) bir arkadaşım var oda aynı adı taşıyo ben o na hep ibocuk derdim.:) ama ibrahim adı farsça mı arapça mı tam bilemiyorum amma esasen abraham diye söylediğini biliyorum

    YanıtlaSil

Buraya yorum yazabilirsiniz. Niye yazmıyorsunuz?

Çok okunan yazılar