iki tıklayana öpücük, yorum yapana çukumel



Anlamsız bir kaç yazı yazmak istiyorum aziz okuyucu. entel dantel olabilir ama özetle hiç bi halta benzemesin... of! ulan günlük diye başlayıp, karın ağrımdan, kabızıma, burnumdaki tatak'dan altımdaki yatak'a kadar hepsi geçsin içinde.
Sonra resimlerle süsleyeyim, mesela baldırı çıplak bi hatun. (böylece siz benim aslında erkek maskesi altında yazan fıstık gibi bir hatun olduğumu bile düşünebilirsiniz - ne var yani beğenemediniz mi. siminyayı erkek sanıyonuz da beni niye hayallerinizi süsleyen bi kız sanamıyonus, arıza mısınız siz?). fona müzik de koysam güzel olur di mi. hadi koyalım. konyalım yürrü. kim tutar bizi...

biraz da içine küfür serpiştirmem lazım. a.q - s.k ... cinsinden... hepsini yazdırmayın şimdi bana anımsadıklarınız size yetsin... yoksa askerlik anılarım gelicek aklıma. bazı adamlar resmen ciple girsem, beton döksem kabilinden hizmete özel küfürler ediyorlardı. aklıma geldikçe sigortalarım atar.

mesela davetsiz girilmeyen bi blog daha açıp, hatunları oraya atmalıyım. yani böylece kendini özel hissetsin bazıları. Öhöm-şey ne diyom ben ya. yok arkadaşlarla kültürel ve bilimsel konuları tartışcaz aziz okuyucu bi yanlış anlama olmasın... hani sana kültürel anlamda ağır gelmesin diyerekten davetli değilsin. alınganlık yapmana gerek yok. ne ısrar ediyon olm!. özel mekan dedik ya. zorlamı alcam içeri. almıyom lan blog benim değil mi? de get. yürü...

aslında promosyon işine de girmek gerek. çok okunmak için böyle şeyler şart. diğer bloglara reklam versem olur mu. bi kaç hit olmuş blogcuya pis pis yorum yapim, kavga çıkarim mesela..(bakınız: durmadan Siminya diyom niye, maksat okur çalmak). azıcık daha abuk subuk yazayım desem, sadece orasını burasını açmak olmaz cümlelerin. üste de bişiler vermek lazım... verebilcez mi? bütçe ne alemde.

damat'tan gömlek, zara'dan elbise, benettondan çanta, boynerden ne versek. ne vercem ya, sıksın dişini boyner kendi versin.
hatta sadece bayan yorumcular için bikini, allık, ruj, güneş kremi, deniz topu (yanlış anlamayın bildiğiniz top diyom, gerçi hangisini bildiğinizi de bilmiyom ya.)
sapık kızlarımıza uygulamalı ağda+komple bakım seti (istek üzerine adlarını da yazarız artık, blog dünyasında meşhur olurlar).
Gençlere ve kendini genç hissedenlere cinebonustan sinema bileti. cornettodan aşkına, pepsi'den Seda Sayan (biz kontür vermiyos seda sayan'ı toptan veriyoruz. alın götürün de şu reklam bitsin)

Hade... yetişen kazanıyo...
ilk tıklayan 100 kişiye öpücük, yorum yapana çukumel..

-acele etmeyin, hepinize çukumel var.
Bu yazıyı paylaş: :

11 Yorum var:

  1. önce ben geldim, beni öp

    YanıtlaSil
  2. Son zamanlarda yeni moda bu galiba. Üstü kapalı çemkirme. "Üstü kapalı çemkirme" de nedir derseniz ben icat ettim.

    İsim vermeden atıyorsun, tutuyorsun, ağzına geleni, aklından geçeni söylüyorsun ama, kilit nokta kesinlikle isim vermiyorsun. Yani "Hepiniz rospu çocuğusunuz m.qyim, sizin ciğerinizi skerim" gibi ortaya söylüyorsun ama tabii kimsede çıkıp "ne olum bana mı dedin" diyemiyor dese elinde kalacak.

    Böylece ne oluyor, yazar mental mastürbasyonunu yapmış, rahatlamış, gevşemiş (birazda yavşamış) bir şekilde huzura eriyor.

    Ama tabii isim vermemenin verdiği rahatlıkla da banyosunu yapıp rahat bir uyku çekebiliyor. İyi uykular.

    YanıtlaSil
  3. üstü kapalı çemkirmeye bayıldım ben yaa benimde çemkiresim var hemde bağırmamın rüzgarından saçları arlaya savrulana kadar:) ayrıca bende çukumel istiyorum:)

    YanıtlaSil
  4. arkadaşlar ödemeler ayın 15'nden sonra. sayıyı tesbit edip toptan alalım diyorum çukumelleri. ucuza gelsin...

    YanıtlaSil
  5. ben bir çemkirirsem bütün bloglar sallanır dermişim :=)he valla çemkirdim bende üstü kapalı ama anladı geyik :=) o da bana çemkirmesinmi bloğdan bloğa notlaşarak üstü kapalı isim vermeden bir güzel çemkirdik ama küfür yokkkkk cık cık cık bende biber süreim çumeller bir işe yaramaz ya bende size dua etcem desem ya allah rızası için benide tıklayın ya banada yorum yazın allah razı olsunn

    YanıtlaSil
  6. hani benim çukumelim :)

    YanıtlaSil
  7. çukumeller banka hesaplarınıza eft'lendi:)

    YanıtlaSil

Buraya yorum yazabilirsiniz. Niye yazmıyorsunuz?

Çok okunan yazılar