İbram gribi olasım geldi bu aralar, çok fena bi halde




Kime baksam 300-500 kişi izleme listine eklemiş, profiline bi kaç bin bakılmış, en az 15-24 demirbaş yorumcusu var... benim niye yok ki?

arada ona buna laf atıyom ama kimsenin beni bu sayılara birden ve aniden ulaştırma imkanı yok. acaba blogger'in paralı bi hizmeti yok mu hitimi tavan yaptırsam. Çukumel vaad ettim yine sexN i geçemedi izleyi sayım, kitlendik resmen. Çabuk beni izleme listine eklicek 3-5 bloogerci çocuk daha yapın ey halkım!..

Sayılarla bozdum bu ara, neden acaba? Başbakan gibi ben de Antalya'ya kızdım. niye Antalya'dan ekleyenim yok benim. bi bahaneyle yazın tatile giderdim. ya Bodrumm, Alo Bodrum'lu arkadaşlarım neden beni eklemiyonus? Tatile gelirim diye mi korkuyonus? Benim Cemil İpekçi'den neyim eksik? (fazlam bile olabilir) Bıyıksa bıyık gerdansa gerdan, kaşsa kaş... Olmuyor ama, oluyo da ayıp oluyo yani.

Düşündüm, taşındım, tahriş olmasın cildim diye kaşınmadım. Sonunda mikropluk yapmaya karar verdim. Hani diyorumm ki grip olsam hapşırana, aksırana bulaşsam. Hitim artar mı? Napim bu yaştan sonra "şey biti" olup çıtır hatunların peşinden gezecek halim yok ya. Karizmayı çizdirmek de bir yere kadar. Şu dünyada domuzlarla, keneler bile benden ünlü oldu ya ona yanarım. Ama benim Asaletim yeter, Babam sağolsun, Nazar etme ne olurlarım var.

Daha çok izleyici kitlesine ulaşmak için napsam acaba? Dükkânı açık bırakıp, bi kaç poz mu çektirsek bizim Gossip İbram'a. Şok şok şok. Gossip İbram kendini bodrumda yakaladı falan gibi bi asparagas yapmalı. Yokbe... Yemezler...
Bugünlerde yine irtica modası var. Henüz oruç cinayeti, kurban cinneti haberlerinin zamanı gelmedi. Türban taksam o da gündemden düştü, düşecek. Tanga giysem olmaz, düşük belli kâr etmez, ipkini racona ters.
Avrupa yakası bile gitti, gider... Yahu arkadaşlar az akıl fikir verin bu aralar İN ne OUT ne.
Darbe yapsam diyorum onun da suyunu çıkardılar. Ağız tadıyla mümkün değil, bu internet denen şey varken.

Ooo... Ben sexN diyom, izleyici kitlem kan kaybetmeye başlamış bile. Bi kişi de silmiş beni izleme listinden. Sıkıcı bulmuş olmalı. Bi yakalarsam ben ona göstercem sıkıcı biri olmadığımı:) Bi tıkla silincek adam mıyım olm ben?

Çabuk, birisi beni: "İbrahim bey izleyici kitlesinin, sayısı değil niteliği önemli" diyerek kandırsın...

Aklınıza gelen diğer sayısal konularda, espri yapmayın. O konuda ben kendi kendimi kandırıyom zaten.
İstemez kalsın...
Zaten sıcaklar başıma vurmaya başlamış...
Bu yazıyı paylaş: :

8 Yorum var:

  1. İbrahim, sıcak sana yaramadı anlaşılan. Biraz gölgede dur yiğidim, aman diyim sana bir şey olmasın :)

    YanıtlaSil
  2. İbrahim bey izleyici kitlesinin, sayısı değil niteliği önemli":))))
    Tamam birilerine sataşın belki izleyici kitleniz artar belki..ama bana sataşmayında kime sataşırsanız sataşın:))
    Bir deizleyici kitleniz seda sayanın izleyici kitlesi gibi olacakca hiç olmasın daha iyi olacak fikrindeyimm ,illaa izleyicim artsın diyorsanız Allah gönlünüze göre versin:)))

    YanıtlaSil
  3. Eğer bu 82 kişi sizin yazılarınızı sürekli okuyorsa gayet güzel.Gazete ortamı değil ki bu.İnternet ortamı.Daha ne istiyorsunuz.Şöhretiniz yavaş yavaş duyulacak.İsterseniz reklam verin. :)Yahu ben anlamıyorum.Benim de taki ettiğim 10-15 kişi var.Günde kaç saatim buralarda geçiyor.Bu takipettiği sayısı yüksek olanlar ne yapıyo?Demek işine gldiği yazıyı okuyo,gelmeyeni okumuyo.Ben yapamam öyle!Takip ettiğimde az ve nitelikli olsun,edenim de.Değils ben de bilirim reyting nasıl arttırılır.Önemli olan nitelik.Başı ya da sonu uçkura dayanan,bo argolu,küfürlü,vıcık vıcık ilişkiler yumağında işim olmaz.Ben adam gibi adamları, bi de kadın gibi kadınları severim,hem sanal,hem gerçek ortamda.Kendi başını kaşıyamayan,kendine bi hayrı olmayan kadının-adamın bloğunda ne işim var?Haaa!Onlar gelsin,benimkini okusun :)Ona bi diyeceğim yok :)Belki bi faydam dokunur :) Bi yol yordam öğrenir,insaniyetlik kapar,hayatta cinsellik,güzellik,yakışıklılık,maddiyatçılık gibi şeyler dışında yoksulluk,prensiplilik,düzeylilik gibi bazı insani değer ve kavramlar olduğunun da farkına varırlar da daha çok işe yarar bloğum :)Ama çabuk bayar, üç beş satırdan fazla dayanamazlar bilirim...Ne demişler :Dökme suyla değirmen dönmez :) Ya da zorla güzellik olmaz. :)

    YanıtlaSil
  4. abowwww bende de beterleri varmış kaç gündür kafama takılıyodu beni kimse okumuyo dükkanı kapayım en iyisi diye de düşünüdm abii bırak yorum yazmayı bi kerede oy verin be millet. bir bakıyorum 1 saat önce yazılmış bir blog 6 tane yorum almış. benim 3 gündür duruyo. ama bir tek kişi 1 yorum bşe yazmadı ama ben takip ettiklerime bilgim dahilinde yazıyorum. çünkü orda bir emek var. 12 izleyicim var

    ama bugünden itibaren sayfamda hiç izleyici istemyorum ya egerçekten... emeğe saygı bumu

    tübalette gittim kabız oldumm sarımsak yedim kokuyorum. gibi muhabetlermi açsak acaba belki bir bilirkişi gelirde bir yardımcı olurrr. neyse bende herkezi kibarca kovmaya karara verdim yazıcam aynen boşuna tirene bakar gibi bakmayın saygınız yoksa boşuna buralarda durmayın kendim yazacam kendim okuyacam artık kimseyede yorum da yazmcam bende kurallara uyacam hadi bana eyvallah ipramm saçmaladığımın farkındayım buraya kusmak istemzdim emegine saygızılık etmiş gibi oldum ama bu seferlik affet bu güzel yazınıla yaram deşildi içimden geleni yazdım. umarım anlayışla karşılarsın .

    YanıtlaSil
  5. bence izleyici sayısı önemsiz, yorum sayısı okunma sayısı önemli.. izleyicim artınca bişe olmuyo çünkü, onların çoğu okumuyo zira okusalar en azından on gnde bir ayda bir bi laf atarlar:) sadık okuyucu önemli bence, ya da benim açımdan öyle çünkü günlük yazıyorum ben..

    senin için de sayı önemli olmamalı ama, nicelik değil nitelik önemli, dediğin gibi:)

    YanıtlaSil
  6. such: beni okumanı seviyorum:) bunu söylediğim ilk erkeksin:))

    devenin bale pabucu: nitelikli bloglara örnek bir blogun var. sen bari öyle kal. gözüm üzerinde...

    siyah kelebek: ne demiş şair. olmasın çelengim, top arabam-alsın götürsün benim tam 4 inanmış adam:)

    bi dost: yazılarım hislerime tercüman olsa da, kurgusaldır. o kadar kafaya takmayalım hiçbirimiz. blog yazmak ve yorum yapmak bir zevk meselesidir, görev değil. ne diyor fıkrada: zaten görev olsa:)

    YanıtlaSil
  7. allah iyiliğinizi versin...şu fotoğraf var ya ,harika.güle güle karnım ağrıdı.
    elinize sağlık.

    YanıtlaSil
  8. ramazan bey gülelim efendim, sağlıklıdır.

    yosun: kesinlikle haklısın. hiçbir anlamda şikayetçi değilim... yaşar okuyan da sağolsun okumayan da.

    YanıtlaSil

Buraya yorum yazabilirsiniz. Niye yazmıyorsunuz?

Çok okunan yazılar