Al Siminya'yı ver Pucca'yı



Yazık di mi lan... kızları da beni de delirttinis sonunda... bak nası üzüldüler, büzüldüler sonra gerinip bi güzel d üzdüler sizi/bizi.. Kırk yıllık kanlı bıçaklı simi ile pucca'ya ittifak da yaptırdınız ya helal olsun. iyi mi oldu şimdi, mubarek günde ben de fırça kaycam durduk yerde size..

Seks oyuncağı oldunuz yarım şeyli kısların ellerinde be. Xip_oktular hepimize. Yuf size! benim adsız kahramanlarım.. kamuoyu önünde öptüler happymizi.. Onurumuz yerlerde süründü be. Adsızlık'da bi ekoldü, fena çizdirdiniz karizmamızı. Yazıklar olsun. Tüm adsız fantezilerimin içine ettirdiniz. Fantastik rüyalarımı kâbusa çevirdiniz.

Ama, ama ben sölemiştim böyle olcanı... Bu kıslar öyle eski bildiğiniz kıslardan değil oğlum. Sokakta laf atıp "bi kere vercen mi?" deyince gidip evde 2 gün salya sümük ağlıcak ya da versem mi vermesem mi diye papatya falına bakacak kız mı kaldı. Sen at lafı istiklalin ortasında "çıkar bi bamyaya bakim beğenirsem belki veririm" demezlerse nolim? Çıkarabilcez mi, güvenebiliyos mu o kadar kendimize. Görmüyonus mu bunlar aşağı mahallede ortalığı kan götürse, yukarı mahallede anadonu acansı gibi utanmadan yazıyolar. A benim akılsız yandaşlarım oldu mu bu şimdi, bu işkence cefa bize reva mı yani?

Ben size demiştim bu kızların dillerinin kemiği yok. Oysa siz bu kemiksiz lafını oral fantezileriniz için mi söyledim sandınız? Lan o kısların pipisi yoktur ama diliyle öperler sizi... Akıllı olun biraz.. Gördünüz mü nasıl kodu mu oturtuyorlar. Bunların içinde bizzat ppim var diyeni bile var.She-mal oğlum bunlar she-mal:p

Ayrıca hayran kitleleri var yavrum bunların. O yüzden düzenli mm kontrolüne gidiyolar kanser, manser olmasınlar diye. Tabi kütleleri de peşinden... Size bize benzerler mi, hepsinin arkasında koca-man kamuoyu desteği var. Üstelik hemcinslerinden. Yani benim arkamda sizin desteğinizi hissedince tırstığım gibi tırsmalarına da gerek yok. Kız kıza ürkmeden estek, köstek, destek veriyolar birbirlerine.

Bu kızların sizin bizim gibi 3-5 fakir ama gururlu okuyucuları yok ki. Seçime girseler Avrupa'da haritaların rengi değişir.. Yarın Beyoğlu'ndayım deseler Beyoğlu karışır.. Kulüpleri, Fan'ları var bunların. Ay! sıcak bastı deseler, püfür püfür, üfüre üfüre, fanları eteklerini havalandırır da 3 gün rüzgarı kesilmez yellozların... Bunların cler le yıkanmış ahenkle danseden saçları, az çalkalayınca kafa karıştıran mıçları, ve gayporn sitelerden bilişim suçları da eksik değildir.

Ben anket ayağına gaz verip onları birbirine düşürcem diye uğraşıyorum. Siz ne halt ettiniz de birleştirip, ittifak ettirdiniz bu kızlara... Bloglara koydukları muzur resimlere bakıcanız mesela: "ah pek güzel de olmuşsun, bu stil seni açmış (biraz daha açsanız)" diceniz, usul usul, tatlı tatlı giydirceniz. Ama sizin aklınız nerdee, oynarken şeyinizi kestirirsiniz işte böyle.

Noldu işte, bi şeyim beceremediniz. Küfredin bakalım boşuna. Siz yorumcusundan tecavüze uğrayıp, hamile kalan blog yazarı gördünüz mü? Yok di mi... Fermuarını boşa açtığınız ağzınızın.. Tabi, malsınız işte benim gibi siz yorum deyince sevi-yorum anlamıyonus ki. Hadi gidin, "şu kıslara az yorum yazın akıllansınlar" dedik mi, hepiniz topluca açık açık koyu-yorum luyorsunuz...

Örneğin mesela: "Simicim yazdıklarını çok sevi-yorum diyenlere bişi diyo mu kız. Ay! çok merci-dabık bık dışında laf çıkmaz ağzından. Ya şu pucca "sana dapı-yorum" deyince bozuluyo mu kız? E bozulmuyo da, bozmuyo da... Ama sen tutar da soyu-yorum, koyu-yorum tarzı yorum yaparsan, o da haliyle "acık da sen dön - mala bi bakalım" dicek... Olum bunlarda protez bilem olması mümkün (nası bu kadar protest yazabilcekler yoksa). Ne diye bulaşıyonus, beni de bulaştırıyonus. Başımı, sa-çımı belaya sokuyonus.

Adsız cengaverlerim.... koman yiyiTlerim.. .urun.. spartalılarım, gonyalılarım, atinalılarım...
ğsünüzü sevim bulaşmayın şu kızlara. Felaket sevişiyolar, sövüşüyolar olm bunlar... Her bi haltı öğrenmişlerdir boy friendlerinden. Oynamaya gelmez, blöfe gelmez. Sen bi koyarsan o iki posta kayar kaybeden yine biz oluruz.

Yapmayın yiyiTlerim.. Ne demiştim ben sizlere ağzı iyi şey yapan kızlardan korkucan... Sizin yüzünüzden benim de bi yerlerim hala acıyo bak... Ellemeyin şu She-mal'lara. İbram abinizi dinleyin d üzülmeyin.
Bu yazıyı paylaş: :

15 Yorum var:

  1. kadın direnişçiler olarak kavgamızı sonuna kadar sürdüreceğiz.. :Pp korkun tabi ağzı iyi şey yapan kızlardan :D

    YanıtlaSil
  2. allahın belası seni! kelimelerle kedinin ip yumağıyla oynadığı gibi oynuyorsun hınzıroğlu hınzır! bilmediğin laf yok mu ipraam senin? kediyebasma ne demek diyordum, şimdi anladım ne demek :)eğer elime geçersen üzerinden dozerle geçip makarna süzgeci yapacağım ilk herif sen olacaksın!

    pucca ile ben rekabet halinde değildik zaten, benim açımdan böyle, boşa avuçlarını ovalıyorsun sen :)
    insan insanlarla değil kendi ile yarışır, birgün olur belki önündekini geçebilir ama kendisinin önüne geçmesi imkansızdır.
    daha bunun gibi bir dolu türk filmi replikleri geliyor aklıma, tecavüzcü figüranlar, gazino külhanbeyleri, kadir inanır tokatları ama bunları hemcinsimde değil bizzat senin gibi laf ebesi, çenesi büzüşesiceler üzerinde denemek için can atıyorum ;)

    mucks meeen

    YanıtlaSil
  3. haklısın simi.. master yaparken üniversitede hocam da benzer bişi demişti. olum ipram bakma sen kendini düzelt ki toplum da düzelsin diyenlere "ne kadar dönersen dön ppon yine arkanda kalır" vecizesini şeytmişti... insan insana muhtaç kızlar dayanışması koktu gibim geldi sofradaki KAlabalıkta biraz tuzum bulunsun istedim:) afeder(miss)iniz?

    YanıtlaSil
  4. harbi laf ebesi.... pes diyorum bu kadar olur...
    nefis bir destek bu... çorbanın tuzu tam oldu...

    YanıtlaSil
  5. Az bile yaptılar bu ikisi elma veren ağaç taşlanır hesab bayılıyorum ikisine de ellerine sağlık

    YanıtlaSil
  6. Ateş böceği: Az bile YAptılar demesi kolay. ben çok metessir oldum şahsen. sen hiç she-man gördün mü:p

    semmy: hoşgeldin. yüzünüzde mavi bir tebessüm, dilinizde kekremsi bir tad bırakabildikse ne mutlu bize.

    Serzeniş meraklısı: amcalara sölerim bak.. çok gülme.

    delinin biri: senden beklemezdim. sen ne zaman bağyan direnişçi oldun;)

    YanıtlaSil
  7. nan simiyle ne ara düşman olduk da..
    niye böyle bir gülben ergen hülya avşar polemiği var anlamadım gitti..
    şahsen en son diş göstereceğim hatun kendisi oluyor..

    YanıtlaSil
  8. hayallerime engel olamazsın pucca:) adsız yorumcuların sözcüsü olaraktan sizi saç saça baş başa ringlerde hayal ediyorum:) en kısa zamanda kavga haberleri bekliyoruz... alkış....

    YanıtlaSil
  9. evet böyle bir fantezi var nedense simi esmer, kıvırcık saçlı kedi kadın kostümlü, deri donlu, kırbaçlı falan, ben sarışın ponpon tavşanı kılığında.. bir yatak ehem öhöm ühüm ahahah.. farkındayım şöyle bir baktığımda bu fantezinin var olduğunun.. cık cık cık..
    sonra yok dejenere olduk, yok aşk erkeği, yok ibrahim erkal modeliyim ben son ürünüm benden tek kaldı beni kaçırma.. geç kaldık sevgilim durağa pazara, ben taşırım çantanı sen saçını tara.. hepsi rol kesme işte..
    pehh bizim "iyiniyetliyim, safım, en büyük kusurum herkesi kendim gibi zannetmem, iyi dolma yaparım, sevişmedim hiç, sevdiğime gözüm gibi bakar anasına masaj yaparım, gece hayatını sevmem" bikbik mikmikimizin erkek versiyonu..
    insanları kandırabilirsin ama beni asla olumm..

    YanıtlaSil
  10. "insanları kandırabilirsin ama beni asla" biliyodum biliyodum sen ya saylonsun ya naylon. sonunda itiraf da ettirmeyi başardım. sevgi pıtırcığı olmak fantezilere engel değil ki. kendim dahil cümle alemin gece rüyasında ne görcene ben karışamam:) bakınız bir önceki yazının picturesi... saygılar hörmetler. maksat geyik yapmak ve çevre dostu animal zapkınlıklar.

    YanıtlaSil
  11. kızlar dayanışması olduğunu da (dahi anlamındaki d düğümlensin gırtlağınıza inşallah) sen uydurdun, ne dayanışıyoruz sizin çakma, sahte, olmamış (erkekblogları) dayanışmanız gibi, nede dayılaşıyoruz. kendi yağımızda kavrulup giderken, burnunu tercihlerimize sokan köstebeklere iki kışkış ettik hepsi bu.

    evin içinde deri giyip, kırbaç yediğimi, 10 cm tırnaklarımla mercimek çorbası içtiğimi kimseye söyleme demiştim pucca. aha işte şimdi kavga çıkar; sırlarımı aşifte etti, fanteziyelerimi yata yata bakkal magazinciliği yapan adama anlattın :/ (ibrahim burada sırıtır, kız kavgası izleyeceğini düşünür, bi cuğara yakar bekler...)
    biz seninle bir ara seyircisiz ortamda king box yapalım pucca, burada kendimi deplasmanda hissediyorum ;)

    YanıtlaSil
  12. dayanışın dayanışın. arkanızdaki en büyük gönüllü destekçi ben olurum şahsen. ayrıca istikrarlı ama iktidarsız bir erkek blogger bulsam ben de dayanışcam kendisiylen ama ben bilem güvenemiyom erkeklere. bakmayın siz erkeklerin ayrıştığına kadınların önünde engel değiliz bilakis her başaĞrılı kadının arkasında zapık bir erkek vardır. feminizmi icad eden biz, güzellik yarışmasını icad eden biz, kızları kapaKmak da açmak da bizim görevimiz. en zeki'miz trikoda malzemeden çalıp (ma yo 'nuzdan / lütfen tersten okumayın/)köşeyi dönmedi mi...

    YanıtlaSil
  13. niye beklemiyorsun yav..ben de bağğyan değil miyim alla alla :D hiç de sevmem bu bayan kelimesini bu arada..bir de simi dahi anlamındaki de'leri ayrı kullanmak yakışmış sana.. :Pp

    YanıtlaSil
  14. tamam tamam bi delimiz eksikti... gel bakalım sen de gel bayğan.. bayğ bakalım:)

    YanıtlaSil

Buraya yorum yazabilirsiniz. Niye yazmıyorsunuz?

Çok okunan yazılar